Møt vår nye ansatte – Tobias Skinnarmo Forsth

Vi har ansatt Tobias Skinnarmo Forsth som ny ressurs på backoffice / sourcing på vår avdeling i Elverum. Ansettelsen kommer som en følge av økt aktivitet over tid, og spesielt innenfor rekrutteringstjenester.

Del her

Facebook
LinkedIn

Aktiviteten hos Elverumskontoret har vært høy over lang tid og avdelingen omsatte for ca 25 millioner i 2021.

Seniorrådgiverne i Elverum, Geir B. Myreng og Gry Matsen, leverer tjenester innenfor bemanning, rekruttering og strategisk HR. Tobias vil fungere som backoffice i form av administrativ støtte til Geir og Gry.

Arbeidsmarkedssituasjonen tilsier at det kreves økt innsats for å innhente kandidater til ledige stillinger for våre kunder. Tobias vil derfor i tillegg opparbeide seg spesialkompetanse innen search og sourcing av kandidater innenfor alle områder Elverumsavdelingen arbeider med.

Tobias er 35 år og bor i Elverum med samboer og ett barn. Han har tidligere jobbet med ulike administrative oppgaver; bl.a. 1 år som logistikkmedarbeider, 1 år som kontormedarbeider på skole, 3,5 år på kundesenter. Han har en bachelor i markedsføring fra Høyskolen i Oslo. Tobias er en omgjengelig og utadvendt type, som allerede har blitt et positivt tilskudd til miljøet i Elverum.

Tobias Skinnarmo Forsth

– Som person er jeg glad, effektiv og hardtarbeidende, og sier sjeldent nei til en utfordring.

Jeg gleder meg masse til å være med på utviklingen videre og få bli bedre kjent med teamet, samtidig som jeg får økt min kompetanse og prøvd meg ut i en ny arena.

Tobias Skinnarmo Forsth FOTO: CoreCom

Ta kontakt med Veksthuset Personal

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Jobbsøkertips

Hvordan få drømmejobben

Det finnes helt klart tiltak som kan øke dine sjanser til å nå målet om drømmejobben. Veksthuset Personal AS har 5 tips som øker dine sjanser

Les mer
Bygg- og anlegg

Rammeavtale med Veidekke

Veksthuset Personal AS har inngått rammeavtale med Norges største entreprenør – Veidekke. Avtalen strekker seg ut 2025 med opsjon på ytterligere to år.

Les mer
Våre rådgivere

Hils på Sølve

Sølve er seniorrådgiver og partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Sølve er sertifisert for bruk av testverktøyet Aon.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.