Midlertidig ansettelse

Velger du oss som din samarbeidspartner jobber vi aktivt for å selge inn din bedrift til aktuelle kandidater og sikrer profesjonalitet i prosessen fra a til å.

Bemanning Oslo

Bemanning Trondheim

Bemanning Hamar

rett bemanning

Bemanning

Vi vet at fleksibilitet og tilpasninger til markedets behov er viktig for enhver virksomhet. Det å kunne tilpasse tilgjengelig arbeidskapasitet effektivt gir økt trygghet og forutsigbarhet for å løse bedriftens oppgaver.

Bemanning betyr løsninger hvor vi har arbeidsgiveransvaret, og din virksomhet betaler for gjennomførte timer. Det kan for eksempel være at du har midlertidig behov, at det må bemannes opp på et prosjekt for en tidsbegrenset periode, eller sesongsvingninger som gjør bemanningsbehovet varierende. 

Bemanningsbyrå

Vi i Veksthuset fungerer som ditt bemanningsbyrå, med lang erfaring og stort nettverk. Dette gjør at vi effektivt kartlegger dine behov og tilbyr rett arbeidskraft. Vi er vant med å organisere det nødvendige for arbeidstakeren innenfor de fleste bransjer, slik at du får minimalt med administrasjon og kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

Kontakt oss i dag

La oss finne kandidatene du trenger. Vi setter våre kompetente rådgivere på saken.

partner innen bemanning

Derfor velger du Veksthuset

Vi vet at administrering av arbeidstakere koster tid og penger. Men alle virksomheter trenger både riktige ansatte og nok arbeidskraft – noe som ofte kan gå opp og ned etter sesong og oppdragsmengde.

Med Veksthuset som partner kan du fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi på en profesjonell måte ivaretar;