rett bemanning

Bemanning

Vi vet at fleksibilitet og tilpasninger til markedets behov er viktig for enhver virksomhet. Det å kunne tilpasse tilgjengelig arbeidskapasitet effektivt gir økt trygghet og forutsigbarhet for å løse bedriftens oppgaver.

Hva er Bemanning?

Bemanning betyr at du har et midlertidig behov for arbeidskraft som f.eks. til et vikariat, prosjekt, eller sesongsvingninger. Vi i Veksthuset Personal vil ha det hele og fulle arbeidsgiveransvaret og din virksomhet betaler for den utleide arbeidstakerens arbeidede timer.

Bemanningsbyrå

Vi i Veksthuset Personal fungerer som ditt bemanningsbyrå, med lang erfaring og stort nettverk. Dette gjør at vi effektivt kartlegger dine behov og tilbyr rett arbeidskraft. Vi er vant med å organisere det nødvendige for arbeidstakeren innenfor de fleste bransjer, slik at du får minimalt med administrasjon og kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

Vi tilbyr kvalifisert arbeidskraft innen en rekke områder – over hele landet.

Ta en titt på Bransjeoversikten øverst på siden.

Midlertidig ansettelse

Velger du oss som din samarbeidspartner jobber vi aktivt for å selge inn din bedrift til aktuelle kandidater og sikrer profesjonalitet i prosessen fra a til å.

Bemanning Oslo

Bemanning Trondheim

Bemanning Hamar

Enkel administrasjon

Vi benytter Recruitment Manager, som er et komplett, norskutviklet IT-system for rekrutterings- og bemanningsbransjen. Systemet gir enklere administrasjon for deg som kunde med bl.a. elektronisk timeføring, timegodkjenning og egen kundeportal med enkel oversikt over ansatte, timer og kostnader.

Trygt: Vi er godkjent bemanningsforetak i Norge

Godkjent underleverandør
Revidert Arbeidsgiver via NHO
Tariffbedrift i Arbeidsmandsforbundet
Godkjent underleverandør innen olje og gass

Kontakt oss i dag

La oss finne kandidatene du trenger. Vi setter våre kompetente rådgivere på saken.

partner innen bemanning

Derfor velger du Veksthuset

Vi vet at administrering av arbeidstakere koster tid og penger. Men alle virksomheter trenger både riktige ansatte og nok arbeidskraft – noe som ofte kan gå opp og ned etter sesong og oppdragsmengde.

Med Veksthuset som partner kan du fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi på en profesjonell måte ivaretar;