rett bemanning

Bemanning

Vi vet at fleksibilitet og tilpasninger til markedets behov er viktig for enhver virksomhet. Det å kunne tilpasse tilgjengelig arbeidskapasitet effektivt gir økt trygghet og forutsigbarhet for å løse bedriftens oppgaver.

Hva er Bemanning?

Bemanning betyr at du har et midlertidig behov for arbeidskraft som f.eks. til et vikariat, prosjekt, eller sesongsvingninger. Vi i Veksthuset Personal vil ha det hele og fulle arbeidsgiveransvaret og din virksomhet betaler for den utleide arbeidstakerens arbeidede timer.

Bemanningsbyrå

Vi i Veksthuset Personal fungerer som ditt bemanningsbyrå, med lang erfaring og stort nettverk. Dette gjør at vi effektivt kartlegger dine behov og tilbyr rett arbeidskraft. Vi er vant med å organisere det nødvendige for arbeidstakeren innenfor de fleste bransjer, slik at du får minimalt med administrasjon og kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

Vi tilbyr kvalifisert arbeidskraft innen en rekke områder – over hele landet.

Ta en titt på Bransjeoversikten øverst på siden.

Midlertidig ansettelse

Velger du oss som din samarbeidspartner jobber vi aktivt for å selge inn din bedrift til aktuelle kandidater og sikrer profesjonalitet i prosessen fra a til å.

Bemanning Oslo

Bemanning Trondheim

Bemanning Hamar

Enkel administrasjon

Vi benytter Recruitment Manager, som er et komplett, norskutviklet IT-system for rekrutterings- og bemanningsbransjen. Systemet gir enklere administrasjon for deg som kunde med bl.a. elektronisk timeføring, timegodkjenning og egen kundeportal med enkel oversikt over ansatte, timer og kostnader.

Trygt: Vi er godkjent bemanningsforetak i Norge

Godkjent underleverandør
Revidert Arbeidsgiver via NHO
Tariffbedrift i Arbeidsmandsforbundet
Godkjent underleverandør innen olje og gass

Kontakt oss i dag

La oss finne kandidatene du trenger. Vi setter våre kompetente rådgivere på saken.

– Anniken Stensby

partner innen bemanning

Derfor velger du Veksthuset

Vi vet at administrering av arbeidstakere koster tid og penger. Men alle virksomheter trenger både riktige ansatte og nok arbeidskraft – noe som ofte kan gå opp og ned etter sesong og oppdragsmengde.

Med Veksthuset som partner kan du fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi på en profesjonell måte ivaretar;