Vekstbloggen

nyheter, inspirasjon og nyttige råd
Jobbsøkertips

Hvordan få drømmejobben

Det finnes helt klart tiltak som kan øke dine sjanser til å nå målet om drømmejobben. Veksthuset Personal AS har 5 tips som øker dine sjanser

Les mer
Bygg- og anlegg

Rammeavtale med Veidekke

Veksthuset Personal AS har inngått rammeavtale med Norges største entreprenør – Veidekke. Avtalen strekker seg ut 2025 med opsjon på ytterligere to år.

Les mer
Våre rådgivere

Hils på Sølve

Sølve er seniorrådgiver og partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Sølve er sertifisert for bruk av testverktøyet Aon.

Les mer
Våre rådgivere

Ny rådgiver ansatt i Oslo

Vi har ansatt Amalie Estelle Valdes, 27 år, som ny rekrutteringsrådgiver i Oslo. Amalie er ansatt som et resultat av økt aktivitet for flere av våre eksisterende kunder, samt tilvekst av nye kunder.

Les mer
Kommentar

Meget fornøyde kunder

Undersøkelsen blant våre kunder resulterte i en bekreftelse på at vi leverer bemannings- og rekrutteringstjenester på et meget høyt nivå.

Les mer
Våre vikarer

Hils på Markus

Markus har vært ansatt gjennom Veksthuset Personal AS i flere perioder de siste årene. Dette er hans inntrykk av Veksthuset som arbeidsgiver.

Les mer
Kommentar

Meget fornøyde ansatte i jobb

Vi har gjennomført en medarbeiderundersøkelse for våre utleide ansatte siste halvår. Resultatene er svært positive og er en bekreftelse på at vi blir ansett som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver innen bemanning.

Les mer
Våre rådgivere

Hils på Randi

Jeg har vært ansatt i Veksthuset Personal AS siden sommeren 2015 med Hamar som kontorsted.

Les mer
Rekruttering

En profesjonell rekruttering

En vellykket ansettelse kan bidra til å øke virksomhetens konkurransefortrinn. En rekrutteringsprosess skal sørge for at ansettelsen er i tråd med oppdragsgivers nåværende, samt fremtidige behov.

Les mer
Våre rådgivere

Hils på Geir

Geir har vært ansatt i Veksthuset siden 2006, og vært i bransjen siden 2000. Jeg trives best når jeg løser utfordringer for kundene mine, og vi har et godt samarbeid.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.