Vekstbloggen

nyheter, inspirasjon og nyttige råd
Kommentar

Meget fornøyde kunder

Undersøkelsen blant våre kunder resulterte i en bekreftelse på at vi leverer bemannings- og rekrutteringstjenester på et meget høyt nivå.

Les mer
Våre vikarer

Hils på Markus

Markus har vært ansatt gjennom Veksthuset Personal AS i flere perioder de siste årene. Dette er hans inntrykk av Veksthuset som arbeidsgiver.

Les mer
Kommentar

Meget fornøyde ansatte i jobb

Vi har gjennomført en medarbeiderundersøkelse for våre utleide ansatte siste halvår. Resultatene er svært positive og er en bekreftelse på at vi blir ansett som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver innen bemanning.

Les mer
Våre rådgivere

Hils på Randi

Jeg har vært ansatt i Veksthuset Personal AS siden sommeren 2015 med Hamar som kontorsted.

Les mer
Rekruttering

En profesjonell rekruttering

En vellykket ansettelse kan bidra til å øke virksomhetens konkurransefortrinn. En rekrutteringsprosess skal sørge for at ansettelsen er i tråd med oppdragsgivers nåværende, samt fremtidige behov.

Les mer
Våre rådgivere

Hils på Geir

Geir har vært ansatt i Veksthuset siden 2006, og vært i bransjen siden 2000. Jeg trives best når jeg løser utfordringer for kundene mine, og vi har et godt samarbeid.

Les mer
Rekruttering

Stor mangel på arbeidskraft

Mangelen på arbeidskraft kan sies å være en vesentlig konkurransehemmende faktor for mange virksomheter. Det hjelper ikke å ha en lønnsom forretningsmodell om man ikke får utvidet organisasjonen i takt med mulighetene som finnes i markedet.

Les mer
Våre rådgivere

Hils på Maria

Vi har ansatt Maria Amundsen som Backoffice / Digital markedsfører. Maria er ansatt på deltid, da hun studerer til bachelor i organisasjonspsykologi, HR og ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Les mer
Våre rådgivere

Hils på Gry

Jeg har jobbet i bemanningsbransjen siden 2007, og vært ansatt i Veksthuset Personal siden 2015.

Les mer
Bemanning

Midlertidige ansettelser

Den nye regjeringen har signalisert et nytt regelverk for midlertidige ansettelser. Eksakt hvordan det nye regelverket vil bli er foreløpig uklart, men høyst sannsynlig vil det bli en innstramming i reglene for midlertidige ansettelser på generelt grunnlag.

Les mer
Rekruttering

Rekruttering – et aktivt arbeid

En rekrutteringsprosess kan være så mangt. Det kan være en kort prat med en bekjent, som siden viser seg å bli en dyktig ansatt. Eller det kan være en omfattende utvelgelsesprosess som tar lang tid.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.