Våre ansatte

Innlandet

Gry Matsen

Seniorrådgiver / Sertifisert tester NEO-PI-3

+47 95 05 57 84

Jeg har jobbet i bemanningsbransjen siden 2007, og vært ansatt i Veksthuset Personal siden 2015. Som person er jeg løsningsorientert, engasjert og har godt humør. Jeg trives i en hektisk arbeidshverdag og tar alle utfordringer på strak arm.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg jobber med bemanning, rekruttering innen alle bransjer. Samt vårt nye satsningsområde, som er medarbeiderundersøkelser/ samtaler, og HR-støtte.

Erfaring

Jeg har jobbet med bemanning og personal siden 2008, og har før den tid erfaring innen salg og service. Jeg jobber med alle typer bransjer. Noen av kundene er;

Veidekke Industri, Ringsaker Industriservice, Oj! Design, Marthinsen & Duvholt, Bakehuset Heba, Grilstad, Ragn-Sells, Gjermundshaug Anlegg

Jeg trives best når:

Jeg trives når det er høyt tempo, med mange forskjellige oppgaver som skal løses.

Det at vi har en miks av bemanning som må løses raskt og rekrutteringsoppdrag som er en lengre prosess. Gode kolleger som har høyt engasjement for den jobben vi gjør, gode og lange kunderelasjoner, samt glade og fornøyde medarbeidere, er det som gjør at jeg brenner for jobben min.

Geir Bjerke Myreng

Seniorrådgiver / Partner / Sertifisert tester NEO-PI-3

+47 91 84 46 55

Ansatt i Veksthuset siden 2006, vært i bransjen siden 2000. Som person er jeg effektiv, rolig og strukturert. Jeg har et godt humør, og er lett å samarbeide med.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Alt innen rekruttering, bemanning og HR

Erfaring

Jeg har jobbet innen salg, rådgivning, rekruttering og personalledelse siden 1996. Jeg jobber mot de fleste bransjer. Har spesielt jobbet mye mot ingeniører, arkitekter og lederstillinger samt bygg og anlegg, industri og IT. Jeg har over 20 års erfaring fra bransjen. Noen av kundene jeg jobber med er Amundrud VVS AS, YC rør AS, Martin M.Bakken AS, Arealtek AS, Duett AS, Hallås AS, Moelven AS, AS Jømna Brug, Svevia Norge AS og Meca. Så jeg jobber med et relativt bredt spekter av bransjer.

Jeg trives best når:

Jeg trives best når jeg løser utfordringer for kundene mine, og vi har et godt samarbeid. Jeg jobber best med trivelige kolleger, samarbeidspartnere og kunder. Jeg stiller alltid med godt humør og en positiv innstilling.

Randi Stensby

Seniorrådgiver / Sertifisert tester NEO-PI-3

+47 91 74 83 06

Jeg har vært ansatt i Veksthuset Personal AS siden sommeren 2015 med Hamar som kontorsted. Med kunder og medarbeidere spredd over hele Innlandet blir hverdagen både variert og innholdsrik.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg begynte i bemannings- og rekrutteringsbransjen i april 1999 og har siden den gang utviklet og opprettholdt mange og gode relasjoner til mange bedrifter, samarbeidspartnere og øvrige kontakter i bla Innlandet. 11 års ledererfaring med ansvar for personal, salg, budsjett og resultat. Erfaring fra oppbemanning så vel som nedbemanning av egne, tidligere avdelinger.

Erfaring

Med lang fartstid og erfaring, har jeg opparbeidet meg kunnskap til ulike typer bransjer og stillingskategorier. Jeg er sertifisert for bruk av testverktøy for personlighets- og evnetester. Erfaring også fra anbudsskriving og kontrakthåndtering med større konsern og kommuner samt fylke. «Ryddejobb» i form av bedrift/avdelinger som har behov for en ny start har erfaringsmessig vært inspirerende og interessant å igangsette og også lede.

Jeg har hatt gleden av å jobbe med kunder opp gjennom tiden; små som store. For å nevnte noen kunder jeg har hatt eller har samarbeid med kan jeg bla nevne Moelven Byggmodul, R3 Entreprenør, Nortransport AS, Mattilsynet, Scanpole, Mjøsgrønt, Strand Unikorn, Orkla, Bruynzeel Storage Systems AS, Ragn-Sells AS, Hedmark Trafikk, Veidekke, Envirom

Jeg trives best når:

Trivselen er desidert best når det koker og «alt» skal løses på en gang. Se kollegaer /ansatte lykkes med noe de selv har jobbet med og for er alltid gøy!

Jeg har svært høy stressterskel og arbeidskapasitet, jobber strukturert og målrettet. Jeg evner å se løsninger og muligheter slik at resultatet kan bli best mulig. Godt humør, takhøyde og inkludering setter jeg veldig pris på

Erica Wollertsen Eide

Digital markedsfører

+47 47 30 08 30

Jeg jobber med digital markedsføring hos Veksthuset Personal avdeling Elverum. En blid stå på jente med et mindset som sier at ingenting er umulig, det tar bare litt lenger tid.

Jeg er resultatorientert og blir raskt nysgjerrig og engasjert. Jeg finner det givende å lage planer og strategier på hvordan jeg kan nå de målene som er satt. Gjennomfører også en bachelor i Serviceledelse og markedsføring som skal heve min kompetanse enda mer.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Tar de utfordringene som kommer og ser heller hvilke muligheter jeg har, enten i samråd med kollegaer eller alene.

Erfaring:

Erfaring innen rekruttering, markedsføring og HR rådgivning fra offentlig sektor der jeg også tok mitt fagbrev innen kontor- og administrasjonsfaget. Tidligere har jeg også arbeidet som salgsmedarbeider hvor jeg lærte alt fra salg og kundeservice til viktigheten av å bygge gode kunderelasjoner. Har også arbeidet som vekter i sikkerhetsbransjen hvor jeg lærte å bygge relasjoner med forskjellig type mennesker, samt ivareta sikkerheten på en god måte på ulike arenaer.

Jeg trives best når:

Trives best i møte med andre mennesker og når jeg har gode kollegaer rundt meg. Trives også spesielt godt når jeg har arbeidsoppgaver som utfordrer meg og når det er mye som står på agendaen.

Tobias Skinnarmo Forsth

Sourcing / Backoffice

+47 47 64 46 98

Jeg jobber med sourcing/backoffice hos Veksthuset Personal avdeling Elverum.
Jeg er pliktoppfyllende og nysgjerrig. Jeg er opptatt av å få mennesker til å trives.
Jeg er allsidig, omgjengelig og engasjert.


Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Tar utfordringene som kommer på strak arm og hjelper til der jeg kan.

 

Erfaring:

Min arbeidserfaring strekker seg fra salg og kundeservice til backoffice og lager/logistikk.  Mye administrativt arbeid. Har også en bachelor i Markedsføring fra Markedshøyskolen. Gjennom utdannings- og arbeidserfaringen min har jeg blant annet forstått viktigheten av gode kunderelasjoner, og forståelse av behov og ønsker.

Jeg trives best når:

Trives best i kontakt med forskjellig type mennesker og trives godt i en hektisk hverdag. Gode og trivelige kolleger som har høyt engasjement, skaper gode og lange kunderelasjoner, samt fornøyde medarbeidere og kunder.

Knut Nyhagen

Seniorrådgiver

+47 91 88 42 77

Jeg er uformell, arbeidsom, positiv og blid, og liker å ha med folk å gjøre. Opptatt av å løse utfordringer for kunder, samt å sørge for at våre egne faste ansatte føler seg ivaretatt og at de utgjør en verdi.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Bistår med hele prosessen innen rekruttering. Rådgivning og HR tjenester. Leier også ut personell (fast ansatt personell hos oss) til flere bransjer, særlig innen anlegg, som vi har stor erfaring med etter utleie i mange år, fra små anlegg til de største veianleggene i omtrent hele landet.

Erfaring

12 års erfaring med rekruttering og bemanning i Veksthuset

Lang erfaring i salg og ledelse med personalansvar. Tidligere eget firma innen salg, i tillegg til en franchisevirksomhet. Har en fortid hos bl.a. IF Forsikring, Patentstyret, Telenor og Eniro. Noen av mine kunder nå er: mange lokale kunder i Gudbrandsdalen i tillegg til større aktører som AF Gruppen, Veidekke, Fron bygg, Aco Anlegg, Tine, Bertelsen & Garpestad, PEAB m.fl.

Jeg trives best når:

Ved å løse utfordrende rekrutteringer og bemanninger og skape en god tilfredshet både hos kunde og kandidat ved å tilføre en merverdi.

Trives godt når det er såpass mye å gjøre at det koker litt.

Og for ikke å glemme; ferieturer i USA

Anniken Stensby

Rådgiver

+47 95 44 33 22

Jeg jobber som Backoffice hos Veksthuset avdeling Hamar. Som Pippi sa- «det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert» og tar utfordringer på strak arm. Jeg tilpasser meg og bistår med det jeg kan. Jeg er en kreativ, imøtekommende, blid og engasjert person.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg tar de utfordringer som måtte komme og prøver å se muligheter istedenfor problemer.

Erfaring

Jeg har stor erfaring innenfor barnehage hvor jeg har jobbet i over 6 år. Samtidig har jeg erfaring innenfor logistikk, da jeg har jobbet på Posten samtidig med skolegang. Dagligvarebutikker og andre butikker er også noe jeg har kjennskap til, samt vasking av kontorer.

Jeg har mye erfaring når det kommer til å være i kontakt med mennesker og bistå med deres utfordringer, spørsmål og eller se deres behov.

Jeg trives best når:

Jeg trives best når det er mye å gjøre, når det er muligheter for å prøve seg på noe nytt og når jeg kan treffe mennesker og bidra der jeg kan.

Oslo

Sølve Hogner Aarflot

Seniorrådgiver / Partner / Sertifisert tester AON

+47 93 80 89 85

Jeg er Senior Rådgiver / Partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Jeg er sertifisert for bruk av testverktøy for personlighets- og evnetestene til Aon. Som person er jeg engasjert og positiv. Vil si jeg er en god menneskekjenner. Før jeg startet i Veksthuset drev jeg egne selskaper. Har utdannelse innenfor økonomi fra BI og har god forretningsforståelse.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Trives med å jobbe med å finne kvalifiserte kandidater innenfor en rekke fagområder. Men har hatt mye fokus innenfor økonomi, regnskap samt bygg og anlegg.

Erfaring

Jeg har over 15 års erfaring med rekruttering og bemanning i byrå. Har vært involvert i hundrevis av rekrutterings/bemanningsprosesser. Per i dag jobber jeg med selskaper som Elkjøp, Optimera, PonPower, TheVIT, Olavsgaard Eiendom, Randi Regnskap og Amedia. Har i tillegg erfaring fra drift av egne selskaper, med personalledelse, utvikling etc. Variert bakgrunn kombinert med lang bransjeerfaring gjør at jeg har god forretningsforståelse og høy kompetanse på å finne rett kandidat til rett sted

Jeg trives best når:

Jeg trives i et hektisk miljø. Liker at det er mange oppgaver og et miljø hvor alle jobber sammen for å finne de beste løsningene for både kunder og kandidater.

Espen Hedley Nilsen

Rådgiver Sourcing IT & Engineering

+47 96 85 37 70

Jeg jobber med offentlige anbud og arbeider med å matche it-konsulenter med riktige prosjekter. Som person er jeg en matglad og uformell person. Jeg har tidligere vært i mange spennende og interessante prosjekter gjennom et aktivt yrkesliv.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Oppdragene jeg får inn har alltid en omfattende kravspesifikasjon og min utfordring er å finne riktig konsulent til hvert enkelt oppdrag. Jeg har jobbet med feltet anbud de siste 2 årene, og har i tillegg lang fartstid innen softwareselskaper, utvikling og prosjektledelse. Dette gir meg et fortrinn og bidrar til at jeg raskt kan identifisere behovet til kunden og begynne søket etter riktig ressurs.

Erfaring

Jeg jobber med kunder innen helsesektoren og offentlig forvaltning. Eksempelvis har jeg levert it-konsulenter til Statnett, Folkehelseinstituttet, Norsk helsenett og Digitaliseringsdirektoratet. 

Min spesialkompetanse er å matche riktige konsulenter til riktige oppdrag. Kundene har omfattende kravspesifikasjoner og min jobb er å finne akkurat den ressursen som har den kompetansen kunden etterspør.

Jeg trives best når:

Arbeidet mitt er varierende og jeg trives ekstra godt i arbeidet som inkluderer dialogen med konsulent og kunde. Høydepunkt i et prosjekt er når både konsulenten og kunden føler at det er en perfekt match.

Maria Amundsen

Backoffice

+47 41 56 02 40

Jeg er en engasjert, nysgjerrig og imøtekommende person. Jeg har stor interesse av å jobbe med mennesker å løse utfordringer og problemer knyttet til HR.

Samtidig er jeg opptatt av å kontinuerlig lære og utvikle meg innenfor fagfeltet.  

Disse utfordringene løser jeg gjerne:  

Jeg tar utfordringer på strak arm og bistår gjerne innenfor HR relaterte områder.

Men jeg er opptatt av å se muligheter fremfor hindringer og hjelper til der jeg kan.   

Erfaring:  

Jeg studerer organisasjonspsykologi, HR og ledelse på Handelshøyskolen BI. Samtidig har jeg jobbet med enkel regnskapsføring med ansvar for små og mellomstore kunder.

Jeg bistår med rådgivning samt kommunikasjon og er opptatt av å sette kunder og deres behov først.   Jeg innehar kunnskap i arbeidspsykologi, rekruttering, markedsføring og ledelse.      

Jeg trives best når:  

Jeg trives aller best når jeg har mulighet til å lære, samtidig som jeg trives med gode kollegaer og en hektisk arbeidshverdag som utviklingsarena.   

On / Offshore

Kamilla Rose Klausen

Kamilla Rose Klausen

Backoffice økonomi

+47 41 42 82 50

Hei! Jeg er en blid og hyggelig backoffice-medarbeider hos Veksthuset avdeling Offshore i Trondheim. Jeg startet i Veksthuset i januar 2023 og har hovedsakelig oppgaver innen lønn og andre relevante oppgaver knyttet til det.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg setter pris på personalrelaterte utfordringer, men jeg vil si at jeg er en løsningsorientert person og setter pris på å lære av de utfordringene jeg møter uansett form.

Erfaring

Jeg har erfaring innen kommunikasjon og ledelse fra tidligere, og har jobbet mange år innen kundeservice. Jeg er utdannet innen kommunikasjon ved NTNU og har fagutdanning innen lønn og personal. Gjennom utdanningen min har jeg forståelse for hvor viktig god kommunikasjon er, både i møte med kunder, ansatte og kollegaer. God kommunikasjon og godt samarbeid er avgjørende for å kunne løse utfordringer og er noe jeg er svært opptatt av.

Jeg trives best når:

Jeg trives når jeg får bidra til at andre har en fin dag og når jeg får jobbe sammen med flotte kollegaer.

Stine Risethsve Liamo

HR koordinator

+47 41 56 98 43

Jeg er nylig ferdigutdannet med bachelor innenfor HR, organisasjonspsykologi og personalledelse – og besitter en stor lidenskap for menneskers trivsel i arbeidslivet.

Med dette vektlegger jeg relasjonsbygging i høy grad. Jobber som HR-koordinator på Veksthusets on/offshore avdeling i Trondheim. Jeg er målbevisst og ambisiøs, samt har stor tro på at vi spiller hverandre gode på arbeidsplassen.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Håndtering og koordinering av generelle HR-prosesser.

Herunder rekruttering, personaladministrasjon og andre datasystemer.

Bistår med problemløsning av andre diverse problemstillinger.

Erfaring

Gjennom utdanning sitter jeg igjen med en forståelse av viktigheten rundt gjennomtenkt og effektiv bruk av menneskelige ressurser i arbeidshverdagen, i tillegg til kunnskap om oppnåelse av organisatoriske mål. Dette gjennom effektive tiltak og realistiske målsettinger, for å ha en optimal sjanse for fremgang og måloppnåelse.

 

Hos Boreal Buss har jeg fått et bedre innsyn i flere HR-prosesser som ble utført, ved

observering og gjennom god dialog med HR-teamet for å øke bevissthet rundt disse.

Ellers har jeg flere års erfaring innen salg- og service med kundefokuserte selskap og besitter arbeidserfaring som krever gode, tilpasningsdyktige kommunikasjonsferdigheter. Dette i møte med forskjellige mennesker med forskjellige situasjoner. Jeg er svært opptatt av å sette kunden først ved blant annet å skape tillit, ønsket resultater og vedlikeholde lojale kunderelasjoner.

Jeg trives best når:

Jeg trives best når jeg har mulighet til å positivt påvirke andres arbeidshverdag, både kollegaer og kunder. Dette gjennom å utvikle min kompetanse ved hard arbeidsinnsats og meningsfullt arbeid.

ansatt ved veksthuset trondheim

Cathrine Røed

Prosjektkoordinator

+47 93 48 74 04

Mesteparten av tiden jobber jeg backoffice i Veksthuset sin offshore avdeling i Trondheim, men har også andre administrative oppgaver for andre avdelinger.  Jeg er en typisk praktiker, opptatt av at ting skal være i orden, og jobber hardt for å passe på at våre ansatte har det bra og at ting fungerer som de skal.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Alle personellrelaterte oppgaver.

Erfaring

Jeg har lang erfaring innen salg/service og bygg og/anleggsbransjen. HR, lønn, økonomi, HMS, og vært borti det meste innen administrasjon. Begynte i Veksthuset personal i 2019. Har erfaring med rekrutering, bemanning og koordinering av reiser/opphold ifm. med jobb.

Jeg trives best når:

Trives best når jeg løser oppgaver som bedrer hverdagen for våre ansatte og kollegaene mine.

 

kim ansatt ved veksthuset

Kim Heggelund

Seniorrådgiver ON/Offshore

+47 41 46 30 09

Jobbet innen olje og gass virksomhet i snart over 20 år. Som ansvarlig for Vektshusets on/offshore satsning er det mange utrolige spennende arbeidsoppgaver. Jeg har vært med å bygge opp flere selskaper innen bransjen og har vært grunder i flere av dem. Har god og allsidig erfaring innen bransjen.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jobber innen de fleste fagfelt og leverer gode og pålitelig tjenester ut i markedet. Løser de fleste oppgaver og setter alltid kunden først og ikke minst deres behov.

Erfaring

Som nevnt har jeg over 20 års erfaring innen olje og gass.

Jeg startet innen olje og gass som mekaniker og krantekniker for å starte min første bedrift i 2007 og har bygget flere bedrifter etter dette. Jeg er derfor godt engasjert i oppbyggingen av offshore satsningen til Veksthuset personal AS.

De fleste bedrifter jeg har jobbet for er store, tunge bedrifter i markedet i dag og har flere av disse som kunder på leveranse av personell blant annet. Jeg lang og god erfaring og har jobbet opp mot kunder som Equinor, Aibel, Linjebygg og BP blant annet

Jeg trives best når:

Jeg trives best når jeg er med å bygge opp noe stabilt både internt og ut blant våre kunder. Jeg synes det er meget spennende med salgsarbeidet opp mot nye kunder og ikke minst klare og hjelpe nye og eksisterende kunder med deres behov

Administrasjon

Victoria Bache

Økonomisjef og kvalitetsansvarlig / Statsautorisert regnskapsfører

+47 91 30 66 33

Jeg er den med størst skjemainteresse, i Veksthuset Personal. Jeg liker å få ting i system og at alt er på rett sted. Aller best trives jeg med gode kollegaer og bra folk rundt meg.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Med økende digitalisering av hverdagen vår, mener jeg at det er menneskene som vil stå igjen, i sentrum. Å snakke flytende NAV’sk og løse en utfordring rundt lønn, er derfor blant de mest interessante sakene.

Erfaring

Jeg har jobbet med økonomi og regnskap siden 1997. Jeg har utdannelse med revisor i bunn. Man skal også samhandle med verden der ute. Jeg har derfor tatt tilleggsutdannelse innenfor markedsføring, ledelse, skatterett, arbeidspsykologi og (pt) arbeidsrett. Å ha en jobb der jeg får muligheten til å lære mer, er perfekt for meg. Bygging av erfaring er en stadig pågående prosess. Mulighet til denne prosessen, får jeg heldigvis hos Veksthuset Personal.

Jeg trives best når:

Jeg får utfordret hjernen min, samtidig som jeg kan arbeide sammen med hyggelige kolleger.

 

Daglig leder / Partner

+47 91 84 29 26

Jeg er opptatt av at folk skal trives på jobb, og bli sett og hørt. Jeg er analytisk som person og gjør grundige vurderinger før jeg tar beslutninger. Fokuset mitt er på effektivitet og utvikling kombinert med ryddighet og struktur. Veldig glad i, og opptatt av, å få mennesker til å lykkes – sammen.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:  

Brenner for arbeid innen strategi, personal og ledelse. Liker å være sparringpartner innen HR og rekruttering, samt strategi og forretningsutvikling.

Erfaring

Jeg har jobbet som rådgiver i Veksthuset Personal siden 2007 og ble daglig leder i 2021.

Jeg er utdannet innen økonomi og ledelse, og har noen års erfaring som controller før jeg begynte i Veksthuset Personal.  Jeg har bakgrunn som håndballspiller på elitenivå, samt flere år i styret til Elverum Håndball Herrer; både som markedsansvarlig og sportslig leder.

Min erfaring er i hovedsak knyttet opp mot personal og ledelse, samt solid forretningsforståelse innen mange ulike bransjer. Har også kompetanse og stor interesse for strategi og markedsføring. De seneste årene som rådgiver jobbet jeg bl.a. med selskaper som Veidekke, Gjermundshaug, Curida, Pelias, Martin M Bakken.

Jeg trives best når:  

Vi utvikler oss i felleskap. Trigges av å jobbe med forbedring og strategiske muligheter, kombinert med at alle er med og drar i samme retning.

 

Christian Amundsen

Christian Amundsen

Forretningsutvikler / Partner

+47 91 30 16 08

Jeg er grunder av Veksthuset personal som jeg startet opp i 2000. Som person er jeg engasjert, positiv og optimistisk. Ser på utfordringer som muligheter. Alle som er involvert med meg vet at jeg ofte har godt humør og trives med en uformell tone.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Utvikling, nyetableringer innenfor forretningsområder, finans og regnskap. Jeg har 30 års erfaring innenfor personal og ledelse.

Erfaring

Jeg har bred kompetanse inn salg og ledelse, etter 30 års erfaring besitter jeg et stort nettverk innenfor i flere ulike bransjer. Etter å ha vært ansatt som salgssjef hos Telenor Media og ett par andre selskaper startet jeg Veksthuset.  Har gjennom tidene vært med å grunde flere selskaper og har ansatt over 500 personer. Sitter og har sittet i flere styreverv. Min spisskompetanse ligger innenfor salg og nettverksbygging. Jeg får også med meg folk i riktig retning slik at ting skjer. Noen av de kundene jeg jobber og har jobbet med er, Optimera, Elkjøp, Søderberg & Partners, Intellitech, Semine, Telio og Norian Regnskap AS er noen av kundene jeg har jobber med innenfor bemanning og rekruttering.

Jeg trives best når:

Når det er mye å gjøre! Glad i utfordrende og komplekse oppgaver. Samtidig liker jeg å se mine kollegaer levere og trives.

Vi vil gjerne høre fra deg

Kontakt oss

Hvor er bedriften din i morgen? Om ett år? Om tre år?

Våre spesialiserte seniorrådgivere er klare for å styrke din verdiskaping gjennom våre HR tjenester.

Adresse

Vi vil gjerne høre fra deg

Kontakt oss

Hvor er bedriften din i morgen? Om ett år? Om tre år?

Våre spesialiserte seniorrådgivere er klare for å styrke din verdiskaping gjennom våre HR tjenester.

Kontakt