Våre rådgivere

Innlandet

Ansatte kvinne i blå skjorte og svarte bukser på veksthuset.

Gry Matsen

Seniorrådgiver / Sertifisert tester NEO-PI-3

+47 95 05 57 84

Jeg har jobbet i rekrutterings- og bemanningsbransjen siden 2007, og vært ansatt i Veksthuset Personal siden 2015. Som person er jeg løsningsorientert, engasjert og har godt humør. Jeg trives i en hektisk arbeidshverdag og tar alle utfordringer på strak arm.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg jobber med i hovedsak rekruttering til følgende bransjer: regnskap og økonomi, industri og produksjon, samt transport og logistikk.

Erfaring

Jeg har jobbet med rekruttering og bemanning siden 2007, og har før den tid erfaring innen salg og service. Noen av kundene jeg har jobbet med er:

Autoplan, Elverum Regnskap, Ringsaker Industriservice, Ragn-Sells og ECIT.

Jeg trives best når:

Jeg trives når det er høyt tempo, med mange forskjellige oppgaver som skal løses.

Gode kolleger som har høyt engasjement for den jobben vi gjør, gode og lange kunderelasjoner, samt glade og fornøyde medarbeidere, er det som gjør at jeg brenner for jobben min. 

En mann fra ansatte med skjegg og briller står i Veksthusets gang.

Geir Bjerke Myreng

Seniorrådgiver / Partner / Sertifisert tester NEO-PI-3

+47 91 84 46 55

Ansatt i Veksthuset siden 2006, vært i bransjen siden 2000. Som person er jeg effektiv, rolig og strukturert. Jeg har et godt humør, og er lett å samarbeide med.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Liker spesielt godt rekruttering til tekniske stillinger og lederstillinger. 

Erfaring

Jeg har jobbet innen salg, rådgivning, rekruttering og personalledelse siden 1996. Jeg har i hovedsak jobbet mot ingeniører, arkitekter, teknologiselskaper, entreprenører innen bygg og anlegg, samt transport, logistikk og renovasjonsbransjen. Jeg har over 20 års erfaring fra bransjen. 

Noen av kundene jeg har vært så heldig å samarbeide med  Amundrud YC, Martin M Bakken, Envidan, Svevia Norge, Exide Technologies, SØIR, Installasjonsservice og Ø. M. Fjeld. 

Jeg trives best når:

Jeg trives best når jeg løser utfordringer for kundene mine, og vi har et godt samarbeid. Jeg jobber best med trivelige kolleger, samarbeidspartnere og kunder. Jeg stiller alltid med godt humør og en positiv innstilling.

Ansatte kvinne i hvit skjorte og svarte bukser på Veksthuset.

Malin Sandberg

Markedsrådgiver

+47 92 85 22 20

Jag arbetar med marknadsföring för Veksthuset Personal med stort driv och engagemang.

Jag är framåt och glad i att möta andra människor och sprider gärna min energi ut i rummet.

Ordning och reda med struktur är viktigt, och går gärna ett steg tillbaka för att säkerhetsställa att allt blev riktigt.

Disse utfordringene løser jag gjerne:

Kreativ problemlösning, kan vi tänka nytt, ur ett annat perspektiv? Kartlägga problem och finna den riktiga lösningen.

Att lösa ett uppdrag för en kund, som dem kanske inte helt lyckats med själva sätter självklart en guldkant på vardagen.

Erfaring

Jag har arbetat i stor grad med salg, service och varit avdelningsledare.

Jag är i grund och botten utbildad inredningsdesigner och har under de senaste åren arbetat med inredningsuppdrag i Oslo, som sedan mer gick över till salg och marknadsföring.

En roll som jag trivdes gott i och har därför valt att gå helt i den riktningen.

Jeg trives best når:

När jag får löst mina uppgifter och har många bollar i luften samtidigt.

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, och gör allt för att komma i mål i tid.

Jag arbetar gärna i team och får till resultat tillsammans med mina kollegor

Tobias Skinnarmo Forsth

Sourcing / Backoffice

+47 47 64 46 98

Jeg jobber med sourcing/backoffice hos Veksthuset Personal avdeling Elverum.
Jeg er pliktoppfyllende og nysgjerrig. Jeg er opptatt av å få mennesker til å trives.
Jeg er allsidig, omgjengelig og engasjert.


Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Tar utfordringene som kommer på strak arm og hjelper til der jeg kan.

 

Erfaring:

Min arbeidserfaring strekker seg fra salg og kundeservice til backoffice og lager/logistikk.  Mye administrativt arbeid. Har også en bachelor i Markedsføring fra Markedshøyskolen. Gjennom utdannings- og arbeidserfaringen min har jeg blant annet forstått viktigheten av gode kunderelasjoner, og forståelse av behov og ønsker.

Jeg trives best når:

Trives best i kontakt med forskjellig type mennesker og trives godt i en hektisk hverdag. Gode og trivelige kolleger som har høyt engasjement, skaper gode og lange kunderelasjoner, samt fornøyde medarbeidere og kunder.

En mann i hvit skjorte som står foran Ansatte-bygningen.

Knut Nyhagen

Seniorrådgiver


+47 91 88 42 77

Jeg er uformell, arbeidsom, positiv og blid, og liker å ha med folk å gjøre. Opptatt av å løse utfordringer for kunder, samt å sørge for at våre egne faste ansatte føler seg ivaretatt og at de utgjør en verdi.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Bistår med hele prosessen innen rekruttering regionalt.

Jeg jobber i hovedsak med rekruttering mot følgende bransjer: entreprenører innen bygg og anlegg, samt industri og produksjon. 

Jeg jobber også med bemanning til i hovedsak anleggsbransjen. Her har vi levert personell i mange år, fra små anlegg til de største veianleggene i omtrent hele landet.

Erfaring

12 års erfaring med rekruttering og bemanning i Veksthuset

Lang erfaring i salg og ledelse med personalansvar. Tidligere eget firma innen salg, i tillegg til en franchisevirksomhet. Har en fortid hos bl.a. IF Forsikring, Patentstyret, Telenor og Eniro. Noen av mine kunder nå er: mange lokale kunder i Gudbrandsdalen i tillegg til større aktører som AF Gruppen, Veidekke, Fron bygg, Aco Anlegg, Tine, Bertelsen & Garpestad m.fl.

Jeg trives best når:

Ved å løse utfordrende rekrutteringer og bemanninger og skape en god tilfredshet både hos kunde og kandidat ved å tilføre en merverdi.

Trives godt når det er såpass mye å gjøre at det koker litt.

Og for ikke å glemme; ferieturer i USA

Ansatte i veksthuset tar bilde av en kvinne med rosa hår som smiler.

Nina Brohjem

Backoffice


+47 94 89 80 52

Jeg er en blid og hyggelig backoffice-medarbeider hos Veksthuset avdeling Hamar. Jeg startet i Veksthuset i april 2023. Og jobber i hovedsak med å løse bemanningssoppdrag for våre kunder.

Jeg er engasjert, nysgjerrig og strukturert.

Har utdanning innen pedagogikk, organisasjon og ledelse.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Å finne rett person til rett plass.  Jeg møter en utfordring med forslag til løsning.

Erfaring:

Har en bred kompetanse og erfaring innen å jobbe med mennesker innen salg og service fra frisørbransjen og dagligvare og kosmetikk.  Har jobbet i flere år som kurskoordinator, med opplæring, e-læring og produktutvikling.

Jeg jobber i hovedsak med disse kundene: Mjøsgrønt (Bama), Orkla, Scanpole. 

Jeg trives best når:

Når jeg kan bidra til at vi har fornøyde kunder og medarbeidere. Og jeg liker veldig godt jobben min med varierte arbeidsoppgaver og at jeg kan utfordre meg selv og det er rom for å  lære noe nytt.

a woman in a white shirt smiling at the camera.

Anniken Stensby

Rådgiver

I permisjon til sommeren 2024

+47 95 44 33 22

Jeg jobber som Backoffice hos Veksthuset avdeling Hamar. Som Pippi sa- «det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert» og tar utfordringer på strak arm. Jeg tilpasser meg og bistår med det jeg kan. Jeg er en kreativ, imøtekommende, blid og engasjert person.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg tar de utfordringer som måtte komme og prøver å se muligheter istedenfor problemer.

Erfaring

Jeg har stor erfaring innenfor barnehage hvor jeg har jobbet i over 6 år. Samtidig har jeg erfaring innenfor logistikk, da jeg har jobbet på Posten samtidig med skolegang. Dagligvarebutikker og andre butikker er også noe jeg har kjennskap til, samt vasking av kontorer.

Jeg har mye erfaring når det kommer til å være i kontakt med mennesker og bistå med deres utfordringer, spørsmål og eller se deres behov.

Jeg trives best når:

Jeg trives best når det er mye å gjøre, når det er muligheter for å prøve seg på noe nytt og når jeg kan treffe mennesker og bidra der jeg kan.

Oslo

Mann i mørk blå dress smiler til kamera.

Sølve Hogner Aarflot

Seniorrådgiver / Partner / Sertifisert tester AON

+47 93 80 89 85

Jeg er Senior Rådgiver / Partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Jeg er sertifisert for bruk av testverktøy for personlighets- og evnetestene til Aon. Som person er jeg engasjert og positiv. Vil si jeg er en god menneskekjenner. Før jeg startet i Veksthuset drev jeg egne selskaper. Har utdannelse innenfor økonomi fra BI og har god forretningsforståelse.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Trives med å jobbe med å finne kvalifiserte kandidater til kundene. Jeg jobber i hovedsak mot økonomi og regnskap, bygg og anlegg, samt teknologiselskaper.

Erfaring

Jeg har over 15 års erfaring med rekruttering og bemanning i byrå. Har vært involvert i hundrevis av rekrutterings- og bemanningsprosesser. 

Noen av kundene jeg har jobbet med er: Elkjøp, Optimera, PonPower, TheVIT, Kaph Entreprenør, ECIT, Randi Regnskap og Amedia.

 Har i tillegg erfaring fra drift av egne selskaper, med personalledelse, utvikling etc. Variert bakgrunn kombinert med lang bransjeerfaring gjør at jeg har god forretningsforståelse og høy kompetanse på å finne rett kandidat til rett sted.

Jeg trives best når:

Jeg trives i et hektisk miljø. Liker at det er mange oppgaver og et miljø hvor alle jobber sammen for å finne de beste løsningene for både kunder og kandidater.

Ansatte på Veksthuset poserer på bilde med en mann i dress og briller.

Espen Hedley Nilsen

Rådgiver Sourcing IT & Engineering

+47 96 85 37 70

Jeg jobber med rekruttering til IT bransjen. Som person er jeg en matglad og uformell person. Jeg har tidligere vært i mange spennende og interessante prosjekter gjennom et aktivt yrkesliv.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Oppdragene jeg får inn har alltid en omfattende kravspesifikasjon og min utfordring er å finne riktig konsulent til hvert enkelt oppdrag. Jeg har jobbet med rekruttering til IT-bransjen i flere år og har i tillegg lang fartstid innen softwareselskaper, utvikling og prosjektledelse. Dette gir meg et fortrinn og bidrar til at jeg raskt kan identifisere behovet til kunden og begynne søket etter riktig ressurs.

Erfaring

Jeg jobber med mange kunder innen IT bransjen. Eksempelvis har jeg levert personell til Söderberg & Partners, ZTL Payment Solutions, ECIT, Catacloud, Statnett og Folkehelseinstituttet. 

Min spesialkompetanse er å matche riktige konsulenter til riktige oppdrag. Kundene har omfattende kravspesifikasjoner og min jobb er å finne akkurat den ressursen som har den kompetansen kunden etterspør.

Jeg trives best når:

Arbeidet mitt er varierende og jeg trives ekstra godt i arbeidet som inkluderer dialogen med konsulent og kunde. Høydepunkt i et prosjekt er når både konsulenten og kunden føler at det er en perfekt match.

En ansatt står ved siden av en mann i dress på veksthuset. (Norsk)

Helena Amundsen

Researcher

+47 90 71 89 91

Jeg ble ansatt som researcher hos Veksthuset, avdeling Oslo, i februar 2023 og har nylig fullført en bachelorgrad i HR, organisasjonspsykologi og ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Som researcher er mine ansvarsområder varierte og inkluderer blant annet søk etter kandidater, rådgivning til både nye og eksisterende kandidater, samt kartlegging av kandidaters kompetanse og erfaring. Jeg blir motivert av samarbeidet med mine kollegaer, og mitt mål er å identifisere de mest egnende kandidatene for våre kunder, slik at både kandidatene og kundene blir fornøyde.

Erfaring:

I løpet av min arbeidserfaring har jeg hatt gleden av å samarbeide med en mangfoldig gruppe mennesker innenfor ulike organisasjoner. Dette har styrket mine evner innen teamarbeid, problemløsning og kundeservice.

 

Jeg trives best når:

Jeg trives i en arbeidshverdag som involverer aktiv kommunikasjon med mennesker, der jeg kan utforske og identifisere de best mulige løsningene for både kunder og kandidater. Å ha varierte oppgaver og en hektisk timeplan gir meg energi, da det gir meg muligheten til å jobbe med ulike utfordringer og finne nye veier.

En kvinne i svart dress fra Veksthuset smiler til kamera.

Audhild Espedal

Researcher

+47 41 58 44 53

Jeg ble ansatt som researcher hos Veksthuset, avdeling Oslo, i mai 2023 etter å ha fullført en mastergrad i strategisk HR ved Høyskolen Kristiania. Jeg har også en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen personalledelse og organisasjonspsykologi.

Disse utfordringene løser jeg gjerne: 

Som researcher er mine ansvarsområder varierte og inkluderer blant annet søk etter kandidater, rådgivning til både nye og eksisterende kandidater, samt kartlegging av kandidaters kompetanse og erfaring. Jeg blir beskrevet som en kreativ, imøtekommende, positiv og engasjert person. Videre trives jeg med å håndtere ulike utfordringer og har en evne til å identifisere muligheter i stedet for problemer.

Erfaring

Gjennom mine ti års erfaring innen kundeservice har jeg opparbeidet betydelig kompetanse når det gjelder kommunikasjon med mennesker og å hjelpe dem med deres utfordringer, spørsmål og behov.

 

Jeg trives best når:

Jeg trives best i en hektisk arbeidssituasjon der jeg får muligheten til å utforske nye områder og samarbeide med mennesker for å bidra på best mulig måte. Jeg trives i et dynamisk arbeidsmiljø som byr på varierte oppgaver, der alle jobber sammen for å finne optimale løsninger for både kunder og kandidater.

On / Offshore

En småbedriftsansatt med skjegg og hvit skjorte på «Veksthuset.

Thomas Katralen

HR-koordinator

+47 98 86 07 73

En kvinne med briller som står i en gang på Veksthuset, blant andre ansatte.

Kamilla Rose Klausen

Backoffice økonomi

+47 41 42 82 50

Hei! Jeg er en blid og hyggelig backoffice-medarbeider hos Veksthuset avdeling Offshore i Trondheim. Jeg startet i Veksthuset i januar 2023 og har hovedsakelig oppgaver innen lønn og andre relevante oppgaver knyttet til det.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg setter pris på personalrelaterte utfordringer, men jeg vil si at jeg er en løsningsorientert person og setter pris på å lære av de utfordringene jeg møter uansett form.

Erfaring

Jeg har erfaring innen kommunikasjon og ledelse fra tidligere, og har jobbet mange år innen kundeservice. Jeg er utdannet innen kommunikasjon ved NTNU og har fagutdanning innen lønn og personal. Gjennom utdanningen min har jeg forståelse for hvor viktig god kommunikasjon er, både i møte med kunder, ansatte og kollegaer. God kommunikasjon og godt samarbeid er avgjørende for å kunne løse utfordringer og er noe jeg er svært opptatt av.

Jeg trives best når:

Jeg trives når jeg får bidra til at andre har en fin dag og når jeg får jobbe sammen med flotte kollegaer.

ansatt ved veksthuset trondheim

Cathrine Røed

Personalansvarlig

+47 93 48 74 04

Jeg jobber med personalarbeid for Veksthuset sin offshore avdeling i Trondheim. 

Jeg er en typisk praktiker, opptatt av at ting skal være i orden, og jobber hardt for å passe på at våre ansatte har det bra og at ting fungerer som de skal.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Alle personalrelaterte oppgaver.

Erfaring

Jeg har lang erfaring innen salg/service og bygg og/anleggsbransjen. HR, lønn, økonomi, HMS, og vært borti det meste innen administrasjon. Begynte i Veksthuset personal i 2019. Har erfaring med rekrutering, bemanning og koordinering av reiser/opphold ifm. med jobb.

Jeg trives best når:

Trives best når jeg løser oppgaver som bedrer hverdagen for våre ansatte og kollegaene mine.

 

kim ansatt ved veksthuset

Kim Heggelund

Avdelingsleder On/Offshore

+47 41 46 30 09

Jobbet innen olje og gass virksomhet i snart over 20 år. Som ansvarlig for Vektshusets on/offshore satsning er det mange utrolige spennende arbeidsoppgaver. Jeg har vært med å bygge opp flere selskaper innen bransjen og har vært grunder i flere av dem. 

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jobber innen de fleste fagfelt og leverer gode og pålitelig tjenester ut i markedet. Løser de fleste oppgaver og setter alltid kunden først og ikke minst deres behov.

Erfaring

 

Jeg startet innen olje og gass som mekaniker og krantekniker for å starte min første bedrift i 2007 og har bygget flere bedrifter etter dette. 

De fleste bedrifter jeg har jobbet for er store, tunge bedrifter i markedet i dag og har flere av disse som kunder på leveranse av personell blant annet. 

Jeg har jobbet mot kunder som Equinor, Aibel, IKM Testing, Linjebygg og BP m.fl.

Jeg trives best når:

Jeg trives best når jeg er med å bygge opp noe stabilt både internt og ut blant våre kunder. Jeg synes det er meget spennende med salgsarbeidet opp mot nye kunder og ikke minst klare og hjelpe nye og eksisterende kunder med deres behov.

Administrasjon

En kvinne i hvit blazer som står foran trapp på «Veksthuset».

Victoria Bache

Økonomisjef og kvalitetsansvarlig / Statsautorisert regnskapsfører

+47 91 30 66 33

Jeg er den med størst skjemainteresse, i Veksthuset Personal. Jeg liker å få ting i system og at alt er på rett sted. Aller best trives jeg med gode kollegaer og bra folk rundt meg.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Med økende digitalisering av hverdagen vår, mener jeg at det er menneskene som vil stå igjen, i sentrum. Å snakke flytende NAV’sk og løse en utfordring rundt lønn, er derfor blant de mest interessante sakene.

Erfaring

Jeg har jobbet med økonomi og regnskap siden 1997. Jeg har utdannelse med revisor i bunn. Man skal også samhandle med verden der ute. Jeg har derfor tatt tilleggsutdannelse innenfor markedsføring, ledelse, skatterett, arbeidspsykologi og (pt) arbeidsrett. Å ha en jobb der jeg får muligheten til å lære mer, er perfekt for meg. Bygging av erfaring er en stadig pågående prosess. Mulighet til denne prosessen, får jeg heldigvis hos Veksthuset Personal.

Jeg trives best når:

Jeg får utfordret hjernen min, samtidig som jeg kan arbeide sammen med hyggelige kolleger.

 

En dresskledd mann smiler til kamera på Veksthuset.

Daglig leder / Partner

+47 91 84 29 26

Jeg er opptatt av at folk skal trives på jobb, og bli sett og hørt. Jeg er analytisk som person og gjør grundige vurderinger før jeg tar beslutninger. Fokuset mitt er på effektivitet og utvikling kombinert med ryddighet og struktur. Veldig glad i, og opptatt av, å få mennesker til å lykkes – sammen.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:  

Brenner for arbeid innen strategi, personal og ledelse. Liker å være sparringpartner innen HR og rekruttering, samt strategi og forretningsutvikling.

Erfaring

Jeg har jobbet som rådgiver i Veksthuset Personal siden 2007 og ble daglig leder i 2021.

Jeg er utdannet innen økonomi og ledelse, og har noen års erfaring som controller før jeg begynte i Veksthuset Personal.  Jeg har bakgrunn som håndballspiller på elitenivå, samt flere år i styret til Elverum Håndball Herrer; både som markedsansvarlig og sportslig leder.

Min erfaring er i hovedsak knyttet opp mot personal og ledelse, samt solid forretningsforståelse innen mange ulike bransjer. Har også kompetanse og stor interesse for strategi og markedsføring. De seneste årene som rådgiver jobbet jeg bl.a. med selskaper som Veidekke, Gjermundshaug, Curida, Pelias, Martin M Bakken.

Jeg trives best når:  

Vi utvikler oss i felleskap. Trigges av å jobbe med forbedring og strategiske muligheter, kombinert med at alle er med og drar i samme retning.

 

Ansatte i blå jakke og hvit skjorte på Veksthuset.

Christian Amundsen

Forretningsutvikler / Partner

+47 91 30 16 08

Jeg er grunder av Veksthuset personal som jeg startet opp i 2000. Som person er jeg engasjert, positiv og optimistisk. Ser på utfordringer som muligheter. Alle som er involvert med meg vet at jeg ofte har godt humør og trives med en uformell tone.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Utvikling, nyetableringer innenfor forretningsområder, finans og regnskap. Jeg har 30 års erfaring innenfor personal og ledelse.

Erfaring

Jeg har bred kompetanse inn salg og ledelse, etter 30 års erfaring besitter jeg et stort nettverk innenfor i flere ulike bransjer. Etter å ha vært ansatt som salgssjef hos Telenor Media og ett par andre selskaper startet jeg Veksthuset.  Har gjennom tidene vært med å grunde flere selskaper og har ansatt over 500 personer. Sitter og har sittet i flere styreverv. Min spisskompetanse ligger innenfor salg og nettverksbygging. Jeg får også med meg folk i riktig retning slik at ting skjer. Noen av de kundene jeg jobber og har jobbet med er, Optimera, Elkjøp, Søderberg & Partners, Intellitech, Semine, Telio og Norian Regnskap AS er noen av kundene jeg har jobber med innenfor bemanning og rekruttering.

Jeg trives best når:

Når det er mye å gjøre! Glad i utfordrende og komplekse oppgaver. Samtidig liker jeg å se mine kollegaer levere og trives.

Vi vil gjerne høre fra deg

Kontakt oss

Hvor er bedriften din i morgen? Om ett år? Om tre år?

Våre spesialiserte rådgivere er klare for å finne de ansatte du trenger!

Adresse

Vi vil gjerne høre fra deg

Kontakt oss

Hvor er bedriften din i morgen? Om ett år? Om tre år?

Våre spesialiserte seniorrådgivere er klare for å styrke din verdiskaping gjennom våre HR tjenester.

Kontakt