Oil and gas extraction

On / Offshore

Vår on/offshore avdeling er en totalleverandør innen bemanning i olje- og gassbransjen. Vi leverer alt fra operatører til ingeniører i forskjellige disipliner.  KS/HMS er en naturlig retningslinje i Veksthuset og følger ISO 9001-2015.

kim ansatt ved veksthuset

Kim Heggelund

Seniorrådgiver ON/Offshore

+47 41 46 30 09

Jobbet innen olje og gass virksomhet i snart over 20 år. Som ansvarlig for Vektshuset,s on/offshore satsning er det mage utrolige spennende arbeidsoppgaver. Jeg har vært med å bygge opp flere selskaper innen bransjen og har vært grunder i flere av dem. Har god og allsidig erfaring innen bransjen.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jobber innen de fleste fagfelt og leverer god og pålitelig tjenester ut i markedet. Løser de fleste oppgaver og setter alltid kunden først og ikke minst deres behov.

Erfaring

Som nevnt har jeg over 20 års erfaring innen olje og gass.

Jeg startet innen olje og gass som mekaniker og kranteknikker for å starte min første bedrift i 2007 og har bygget flere bedrifter etter dette. Jeg er derfor godt engasjert i oppbyggingen av offshore satsningen til Veksthuset personal AS.

De fleste bedrifter jeg har jobbet for er store tunge bedrifter i markedet i dag og har flere av disse som kunder på leveranse av personell blant annet. Jeg lang og god erfaring og har jobbet opp mot kunder som Equanor, Aibel, Linjebygg og BP blant annet

Jeg trives best når:

Jeg trives best når jeg er med å bygge opp noe stabilt både internt og ut blant våre kunder. Jeg synes det er meget spennende med salgsarbeidet opp mot nye kunder og ikke minst klare og hjelpe nye og eksisterende kunder med deres behov

Start i dag

La oss finne kandidatene du trenger. Vi setter våre kompetente rådgivere på saken.

partner innen rekruttering og bemanning

Derfor velger du Veksthuset Personal

Vi vet at administrering av arbeidstakere koster tid og penger. Men alle virksomheter trenger både riktige ansatte og nok arbeidskraft – noe som ofte kan gå opp og ned etter sesong og oppdragsmengde.

Med Veksthuset som partner kan du fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi på en profesjonell måte ivaretar;