a woman giving a presentation to a group of people.

98 % av våre kunder anbefaler våre tjenester

Resultatene fra høstens kundeundersøkelse er klar og vi oppnår en kundetilfredshet på 94 %, hvilket vi er meget godt fornøyde med.

Del her

Facebook
LinkedIn

Videre er det verdt å merke seg at 4 av 10 kunder har blitt anbefalt av andre å benytte våre tjenester, mens hele 98 % av kundene våre vil anbefale andre å benytte seg av våre tjenester.

Noen fakta:

Veksthuset Personal AS har hatt 150 fakturerte kunder i fra januar til og med oktober 2022. Dette gir en økning på 30 %. Kundespekteret strekker seg fra små lokale virksomheter til store nasjonale selskaper. 33 % av våre kunder har over 100 ansatte, og over halvparten av kundene har vi hatt i mer enn 3 år. Sistnevnte er en viktig del av vår strategi, hvor vi ønsker å være en langsiktig strategisk, samarbeidspartner for våre kunder.

Et langsiktig samarbeid gir bedre forståelse av virksomheten, som gir kunden en kost/nytte effekt på vår tjeneste. Desto bedre vi kjenner virksomheten vi samarbeider med, desto bedre tjeneste kan vi levere.
Svarene bekrefter også vår strategi med økt fokus på rekruttering, hvor andelen kunder som benytter som av vårt forretningsområde rekruttering har økt fra 35 til 42 %.

Undersøkelsen er besvart av 72 kontaktpersoner hos kundene våre.

Noen nøkkeltall fra undersøkelsen:

Kundeservice 94%
Rådgivers forretningsforståelse for din virksomhet 97%
Effektivitet 96%
Min rådgiver tilpasser seg mine behov som kunde 97%
I hvilken grad opplever du Veksthuset Personal sine tjenester som innovative? 97%
I hvilken grad vil du anbefale oss til andre 98%

– Vi gjennomfører en kundeundersøkelse hvert halvår og det er et viktig ledd i vårt kvalitetsarbeid. Høstens undersøkelse bekrefter at vi leverer personaltjenester, som gir våre kunder merverdi og vi opprettholder en høy kundetilfredshet.

Det er veldig positivt at vi scorer høyt på områdene vi måler opp mot våre verdier; effektive, pålitelige, menneskeorienterte og innovative.

Vi er glade for å se at vår økte satsing på rekruttering gir resultater, og at stadig flere kunder velger å la oss stå for rekrutteringen til deres bedrift.

a man sitting in a chair with a smile on his face.
Sigmund Høye, daglig leder Veksthuset Personal AS FOTO: CoreCom

Kontakt oss i dag

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

To forretningsfolk som fremmer bærekraftig arbeidskultur ved å håndhilse på et kontor.
Nyheter

Siste nytt om arbeidsmarkedet

Arbeidsledigheten er fortsatt lav, men den forventes å øke. Det er fortsatt høyt press på arbeidsmarkedet og vanskelig å rekruttere. Det er derfor viktig å jobbe med god bedriftskultur og å forebygge turnover blant de ansatte.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips