a black and white photo of a blue sign.

Samarbeidet

Vi har et bra samarbeid hvor vi kjenner hverandre godt og vet at kvalitet er viktig. Vi forholder oss til bestillinger fra kunde og leverer kompetansen de etterspør. Moelven er i kontakt med oss når det er sesong, store leveranser, endring i fabrikken med mer. Hovedsakelig innenfor bemanning med langvarige kontrakter.

om KUNDEN

Moelven ByggModul

Moelven ByggModul AS har sentral godkjenning som prosjekterende, utførende og kontrollerende. De tar ansvar for komplette byggeprosjekter, og mest vanlig er totalentreprisekontrakter for alle arbeider over fundament. De tar gjerne totalleveranser. 

Fleksibilitet ved sesongvariasjon

Vi mottar alltid en tilbakemelding om medarbeiderne våre etter endt prosjekt, men også underveis. Dette gjør at dersom det eksisterer utfordringer av ulik art tas det umiddelbart tak og ryddes opp i, dersom det skulle være et behov for det. Vi får svært positive tilbakemeldinger på bemanningen vi gjør.

Vår leveranse

Vår leveranse har i hovedsak bestått av produksjonssnekkere, bygg-renhold og truckførere. Over tid har mange fått fast stilling hos Moelven via oss.

Moelven er i kontakt med oss når det er sesong, store leveranser, endring i fabrikken med mer. Hovedsakelig innenfor bemanning med langvarige kontrakter. Over tid har mange fått fast stilling hos Moelven via oss.

Vi takker for et langt og godt samarbeid hittil og ser frem til enda flere år sammen med Moelven Byggmodul AS.

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips