Bemanner for oljebransjen

Veksthuset Personal AS er stolte over å ha signert en rammeavtale med IKM Testing AS.

Del her

Facebook
LinkedIn

IKM Testing er en ledende leverandør innen mekanisk ferdigstillelse, commissioning, pre-commissioning og decommissioning tjenester. De tilbyr sine tjenester til industri, on- og offshore, i Norge og internasjonalt. 

Avtalen omfatter leveranse av personell innen både on- og offshore. Tjenesteområdene Veksthuset skal levere innen er blant annet testing, mekanisk, boltetrekk og rigging.

Anerkjennelse på bransjekompetanse

Daglig leder i Veksthuset Personal AS, Sigmund S. Høye, trekker frem at dette er en viktig avtale for selskapet.

Sigmund Høye
Sigmund S. Høye Foto: Corecom

Avtalen er en anerkjennelse av vår bransjekompetanse, våre effektive leveranser og ikke minst vår sikkerhetskultur. Vi bidrar med verdiskaping for våre kunder, samtidig som vi er opptatt av at våre ansatte har forutsigbarhet, og blir godt ivaretatt. Våre ansatte er fast ansatt og er ivaretatt på en profesjonell måte gjennom våre kvalitetssystemer. Vi ser frem til et sterkt samarbeid med IKM Testing.

 

IKM Testing

IKM Testing er en del av IKM Gruppen AS. Siden etableringen i 1992 har IKM Testing gjennom bevisst satsing på flerfaglighet hatt stor vekst både nasjonalt og internasjonalt.

Med nær 500 ansatte i Norge fordelt på vårt hovedkontor på Sola og avdelingskontorer i Bergen, Kristiansund og Hammerfest er vi i stand til å påta oss store og små oppdrag over hele landet.

Internasjonalt har vi over 400 ansatte fordelt på datterselskap i Storbritannia, Polen, Canada, Brasil, Singapore, Thailand, Malaysia og Korea.

Bilde: IKM testing

Ikke alle jobber lyses ut!

Har du kompetansen men finner ikke jobben du har lyst på? Ikke alle stillinger vi bemanner lyses ut i markedet. Lag en profil i dag slik at vi får mer informasjon om deg og kan koble deg opp mot potensielle arbeidsgivere. 

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips