Nyttige råd jobbsøker

Å forberede seg til intervju

Å forberede seg til intervju er avgjørende for å yte best mulig på et aktuelt intervju. En god forberedelse gjør at du fremstår som interessert. For deg som søker jobb har vi noen enkle steg du kan gjøre for å sikre at du er best mulig forberedt til det store møtet.

Les mer
Nyheter jobbsøker

Takk til alle ansatte og god jul

Vi ønsker å takke alle våre ansatte for innsatsen og samarbeidet i året som har gått og ser frem til videre samarbeid i året som kommer. Våre dyktige ansatte er hovedgrunnen til at våre kunder er så fornøyde med vår tjeneste – tusen takk!

Les mer
Inspirasjon

Er du neste Børge Lund?

Elverum Håndball i samarbeid med Veksthuset Personal ønsker å finne Norges neste Børge Lund. Har du et ungt trenertalent i din klubb som du mener burde vinne et drømmebesøk hos Elverum Håndball?

Les mer
Inspirasjon jobbsøker

Tømrer, et aktivt yrke

Veksthuset Personal AS har rekruttert mange tømrere og kommer til å rekruttere enda flere fremover. Vi har rekruttert tømrere til faste stillinger for flere av våre kunder, samt tømrere på bemanning

Les mer
Nyttige råd jobbsøker

Hvordan få drømmejobben

Det finnes helt klart tiltak som kan øke dine sjanser til å nå målet om drømmejobben. Veksthuset Personal AS har 5 tips som øker dine sjanser

Les mer
Inspirasjon jobbsøker

Hils på Markus

Markus har vært ansatt gjennom Veksthuset Personal AS i flere perioder de siste årene. Dette er hans inntrykk av Veksthuset som arbeidsgiver.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips