A man and a woman in an elevator.
Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer
a man sitting at a table talking to a woman.
Nyttige råd jobbsøker

Å forberede seg til intervju

Å forberede seg til intervju er avgjørende for å yte best mulig på et aktuelt intervju. En god forberedelse gjør at du fremstår som interessert. For deg som søker jobb har vi noen enkle steg du kan gjøre for å sikre at du er best mulig forberedt til det store møtet.

Les mer
a man in a suit standing in front of a screen.
Nyheter jobbsøker

Takk til alle ansatte og god jul

Vi ønsker å takke alle våre ansatte for innsatsen og samarbeidet i året som har gått og ser frem til videre samarbeid i året som kommer. Våre dyktige ansatte er hovedgrunnen til at våre kunder er så fornøyde med vår tjeneste – tusen takk!

Les mer
a man in a hard hat holding a hammer.
Inspirasjon jobbsøker

Tømrer, et aktivt yrke

Veksthuset Personal AS har rekruttert mange tømrere og kommer til å rekruttere enda flere fremover. Vi har rekruttert tømrere til faste stillinger for flere av våre kunder, samt tømrere på bemanning

Les mer
a woman sitting in a chair talking to another woman.
Nyttige råd jobbsøker

Hvordan få drømmejobben

Det finnes helt klart tiltak som kan øke dine sjanser til å nå målet om drømmejobben. Veksthuset Personal AS har 5 tips som øker dine sjanser

Les mer
a man wearing glasses and a yellow vest.
Inspirasjon jobbsøker

Hils på Markus

Markus har vært ansatt gjennom Veksthuset Personal AS i flere perioder de siste årene. Dette er hans inntrykk av Veksthuset som arbeidsgiver.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips