A man and a woman in an elevator.
Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer
a man sitting at a table talking to a woman.
Nyttige råd jobbsøker

Å forberede seg til intervju

Å forberede seg til intervju er avgjørende for å yte best mulig på et aktuelt intervju. En god forberedelse gjør at du fremstår som interessert. For deg som søker jobb har vi noen enkle steg du kan gjøre for å sikre at du er best mulig forberedt til det store møtet.

Les mer
a man in a suit standing in front of a screen.
Nyheter jobbsøker

Takk til alle ansatte og god jul

Vi ønsker å takke alle våre ansatte for innsatsen og samarbeidet i året som har gått og ser frem til videre samarbeid i året som kommer. Våre dyktige ansatte er hovedgrunnen til at våre kunder er så fornøyde med vår tjeneste – tusen takk!

Les mer
a man with a surprised look on his face.
Inspirasjon

Er du neste Børge Lund?

Elverum Håndball i samarbeid med Veksthuset Personal ønsker å finne Norges neste Børge Lund. Har du et ungt trenertalent i din klubb som du mener burde vinne et drømmebesøk hos Elverum Håndball?

Les mer
a man in a hard hat holding a hammer.
Inspirasjon jobbsøker

Tømrer, et aktivt yrke

Veksthuset Personal AS har rekruttert mange tømrere og kommer til å rekruttere enda flere fremover. Vi har rekruttert tømrere til faste stillinger for flere av våre kunder, samt tømrere på bemanning

Les mer
a woman sitting in a chair talking to another woman.
Nyttige råd jobbsøker

Hvordan få drømmejobben

Det finnes helt klart tiltak som kan øke dine sjanser til å nå målet om drømmejobben. Veksthuset Personal AS har 5 tips som øker dine sjanser

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips