Er du neste Børge Lund?

Elverum Håndball i samarbeid med Veksthuset Personal ønsker å finne Norges neste Børge Lund. Har du et ungt trenertalent i din klubb som du mener burde vinne et drømmebesøk hos Elverum Håndball?

Del her

Facebook
LinkedIn

Vinn drømmebesøk hos Norges sterkeste håndballklubb

Nå kan du som ungt trenertalent vinne et besøk hos Elverum Håndballs trenerteam med Børge Lund og Raymond Hamar.

Her får du et innblikk i hvordan vi arbeider med klubbens herrelag, taktisk, fysisk, mentalt og hvordan hverdagen legges opp.


Vi søker unge trenere som ønsker å lære av de beste og som ønsker å nå langt med sin trenerkarriere.

Som en profesjonell samarbeidspartner bistår Veksthuset Personal AS med rekrutteringsprosessen for å finne riktig kandidat, prosessen inneholder:

Foto: Magnus Stenseth

Selektering av de nominerte

  1. Intervju og referanser – Dybdeintervju hvor vi setter søkelys på kombinasjonen av kompetanse og personlig egnethet
  2. Screening av utvalgte finalekandidater – EHH mottar en egen rapport på hver kandidat
  3. Kvalitetssikring – Det blir gjennomført både personlighets- og evnetest
  4. Endelig utvelgelse – Riktig kandidat mottar tilbudet/premie

SAMFUNSSANSVAR | Veksthuset Personal

Veksthuset Personal AS har som en av våre verdier at vi er menneskeorienterte. Dette betyr at vi har mennesket i fokus og er opptatt av relasjoner og tillit. 

Det å være aktiv innen idrett kan være en fantastisk arena for å skape relasjoner og tillit til andre, kombinert med å oppleve mestring og samhandling med andre. 

Likhetstrekkene til hva som er viktige egenskaper å lære seg til arbeidslivet er mange. Dette er hovedgrunnen til at vi er aktiv samarbeidspartner til ulike idrettsklubber.

Elverum Håndball


Veksthuset Personal AS har vært en betydelig samarbeidspartner til Elverum håndball i mange år. Norges beste herrehåndballag har vunnet sluttspillet i en årrekke og har i flere år vært eneste norske herreklubb med deltakelse i Champions League. Klubben har publikumsrekorden for innendørsidrett i Norge med 12 377 tilskuere i Håkons hall på Lillehammer. Vi støtter både herrelaget, et damelag i positiv utvikling og en stor yngresavdeling, som løpende dyrker frem nye talenter. Klubben har i tillegg bygget opp et meget profesjonelt nettverk for samarbeidspartnere.

Elverum Håndball

Storhamar Hockey


Klubben har vært en av Norges beste klubber i en årrekke. Laget har blitt Norgesmestere en rekke ganger og bidrar sterkt til å sette idrettsbyen Hamar på kartet. Vårt engasjement omhandler i tillegg en egen storebror/storesøsterordning, hvor det trekkes ut to gratisbilletter til hver kamp.

Storhamar Hockey

Nordbygda Håndball

Nordbygda håndball er en håndballklubb i Løten kommune i Innlandet.

Klubben har lang historie og er en flott arena for lek, mestring og aktivitet for barn og unge.

Nordbygda Håndball

Elverum Fotball

Elverum fotball er en stor fotballklubb med ca 1200 medlemmer. Klubben gir barn og unge en flott arena for lek, mestring og aktivisering.

Elverum Fotball

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips