Sterk vekst innen on-/offshore

Vår on/offshore avdeling har opplevd formidabel vekst det siste halvåret. Et resultat av den økte veksten er at vi har ansatt Stine Risethsve Liamo som HR koordinator on/offshore.

Del her

Facebook
LinkedIn

Vår on/offshoreavdeling

Vi har nå over 100 ansatte innen on/offshore og antallet øker fra uke til uke. De ansatte her arbeider både på norsk sokkel og på landbaserte anlegg. Vi er stolte av å være en del av leveransen av energi til det europeiske energimarkedet, som er ekstra viktig i de usikre tidene vi er inne i.


Vår leveranse omhandler i hovedsak mekanikere, isolatører, stillasarbeidere, trykktestere og overflatebehandlere. De ansatte arbeider turnus og hoveddelen av de ansatte kommer fra andre europeiske land enn Norge. Foruten arbeidsgiveransvaret, organiserer vi alt det administrative for de ansatte inkludert reise.

Sterk vekst i bransjen

Kim og Cathrine på vår on/offshoreavdeling i Trondheim har hatt en krevende periode med rask oppskalering, som de har håndtert på imponerende vis. On/offshorebransjen er en strategisk viktig bransje for Veksthuset Personal AS og vi er glade for at vår kapasitet nå økes innen dette område.

Stine Risethsve Liamo

HR koordinator

+47 41 56 98 43

Nyansatt

–Jeg er lærevillig og nysgjerrig. Jeg er opptatt av struktur og ryddighet, samtidig som jeg er glad i å se nye innfallsvinkler og å være fleksibel med tanke på endringer.


Jeg er en god relasjonsbygger og et team-menneske som gir mye av meg selv i både arbeids- og kundemiljøet.

Jeg er meget motivert for å komme i gang hos Veksthuset Personal

Fersk realkompetanse

Vår nyansatte HR koordinator Stine er 24 år og bor i Trondheim. Hun er nyutdannet innen organisasjonspsykologi, HR og personalledelse. Ansettelsen er i tråd med vår vekststrategi med å ansette flere med fersk realkompetanse fra høyskole.

Utdanningen Stine har tatt har hovedfokus på forståelse av viktigheten rundt gjennomtenkt og effektiv ressursbruk av menneskelige ressurser i arbeidshverdagen, i tillegg til en bred kunnskap om oppnåelse av organisatoriske mål.

Stine er profesjonell, reflektert, ambisiøs og positiv. Hun vil bli en solid representant for hvordan vi som selskap ønsker å fremstå overfor både kunder og egne, utleide ansatte.

Ansettelsen medfører at vi får økt kapasitet, både for å fortsette og ivareta våre ansatte på en profesjonell måte, samt være forberedt for den videre veksten innen bransjen.

Ta kontakt

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips