Uttalelse fra kunden

the logo for ringsaker industrial services.

“Ringsaker Industriservice AS har brukt Veksthuset Personal til rekruttering av ulike stillinger til bedriften - i hovedsak ingeniører. Det har vært et samarbeid som har gått over flere år og med gode resultater. Vår kontaktperson evner å gi nyttige råd under hele prosessen. Ved å bruke Veksthuset Personal sparer vi også mye tid på førstegangsintervju og siling av kandidater, slik at vår tidsbelastning blir begrenset. De følger i tillegg opp de som ikke blir tilbudt jobben på en god måte."

- Hans A. Bakke, daglig leder

om KUNDEN

Ringsaker Industriservice

Ringsaker Industriservice AS er en servicebedrift til industrien, som bistår med konstruksjon, tegning, maskinering, skjæring, sveising og annet platearbeid. De tilbyr også tjenester innen service, vedlikehold, reparasjoner, wire og løfteutstyr. Kunder kan blant annet være fra sagbruks- og høvelindustrien, næringsmiddel, vannkraft, asfalt og pukkverk, gjenvinnings- og prosessindustri.

De har et godt utrustet verksted, ansatte med høy og variert kompetanse og kan rykke ut på kort varsel.

Lokasjonen er i Moelv i Ringsaker, men de tar oppdrag i hele Norden.

Vekst gir behov for mer personell

Ansatte kvinne i blå skjorte og svarte bukser på veksthuset.

Gry Matsen

Et langvarig samarbeid har gitt kost-nytte effekt for kunden, da rekrutteringsprosessen blir mer effektiv og spiser mindre av kundens tid.

Vår leveranse

Veksthuset Personal har i hovedsak jobbet med å rekruttere ingeniører til Ringsaker Industriservice AS. Samarbeidet har vart over flere år og vi har blitt godt kjent med bedriften og hvilken kompetanse og personlighetsprofil de er ute etter gjennom rekrutteringprosessene vi har gjort.

Vi har sammen funnet en strategi for hvordan vi presenterer selskapet og ledige stillinger i annonsering, og en kostnadseffektiv annonsepakke som har truffet godt.

Kombinasjonen av annonsering og aktivt søk har gitt kompetente kandidater, som er blitt kvalitetssikret gjennom vår modell. Et langvarig samarbeid har gitt kost-nytte effekt for kunden, da rekrutteringsprosessen blir mer effektiv og spiser mindre av kundens tid.  

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips