two people sitting at a table talking to each other.

Rekruttering – et aktivt arbeid

En rekrutteringsprosess kan være så mangt. Det kan være en kort prat med en bekjent, som siden viser seg å bli en dyktig ansatt. Eller det kan være en omfattende utvelgelsesprosess som tar lang tid.

Del her

Facebook
LinkedIn

Felles for begge fremgangsmåter er at det er svært viktig for bedriftens fremtidige suksess å ansette riktige mennesker.

Arbeidsmarkedet i Norge har endret seg mye de senere årene. For noen år siden var det stor pågang på stillingsannonsene og en viktig del av rekrutteringsprosessen var screening av søkere. 

Hvordan er dette i dag?

Søknadsmengden er ofte mindre, og dermed er en viktig del av rekrutteringsjobben å fremskaffe kandidater til stillingen. Vi er stadig i kontakt med kunder som har utlyst sin ledige stilling i ulike medier, men uten å få kandidaten de ønsker. Da trenger de en samarbeidspartner som jobber aktivt med å fremskaffe kandidater.

Hva kan du som arbeidsgiver TILBY arbeidstaker?

For oss i Veksthuset Personal begynner denne prosessen med å få et utfyllende bilde av virksomheten vi skal rekruttere til. Desto bedre informasjon vi har, desto større er sannsynligheten for en vellykket rekruttering.

I denne sammenheng er viktige spørsmål: hvorfor er det attraktivt å jobbe for din virksomhet? Hva kan du som arbeidsgiver TILBY arbeidstaker?

I vår rolle som rekrutteringsrådgivere bistår vi virksomheten i prosessen fra a til å – slik at våre kunder kan fokusere på egen kjernevirksomhet!

– Vi jobber aktivt med å fremskaffe gode kandidater til din bedrift. Det handler om å fremheve bedriftens fordeler og hva den tilbyr, like mye som det å finne selve kandidaten.

a man in a suit standing in front of a wall.
Sigmund Høye, daglig leder Veksthuset Personal AS FOTO: CoreCom

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

To forretningsfolk som fremmer bærekraftig arbeidskultur ved å håndhilse på et kontor.
Nyheter

Siste nytt om arbeidsmarkedet

Arbeidsledigheten er fortsatt lav, men den forventes å øke. Det er fortsatt høyt press på arbeidsmarkedet og vanskelig å rekruttere. Det er derfor viktig å jobbe med god bedriftskultur og å forebygge turnover blant de ansatte.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips