Rekruttering – et aktivt arbeid

En rekrutteringsprosess kan være så mangt. Det kan være en kort prat med en bekjent, som siden viser seg å bli en dyktig ansatt. Eller det kan være en omfattende utvelgelsesprosess som tar lang tid.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Felles for begge fremgangsmåter er at det er svært viktig for bedriftens fremtidige suksess å ansette riktige mennesker.

Arbeidsmarkedet i Norge har endret seg mye de senere årene. For noen år siden var det stor pågang på stillingsannonsene og en viktig del av rekrutteringsprosessen var screening av søkere. 

Hvordan er dette i dag?

Søknadsmengden er ofte mindre, og dermed er en viktig del av rekrutteringsjobben å fremskaffe kandidater til stillingen. Vi er stadig i kontakt med kunder som har utlyst sin ledige stilling i ulike medier, men uten å få kandidaten de ønsker. Da trenger de en samarbeidspartner som jobber aktivt med å fremskaffe kandidater.

Hva kan du som arbeidsgiver TILBY arbeidstaker?

For oss i Veksthuset Personal begynner denne prosessen med å få et utfyllende bilde av virksomheten vi skal rekruttere til. Desto bedre informasjon vi har, desto større er sannsynligheten for en vellykket rekruttering.

I denne sammenheng er viktige spørsmål: hvorfor er det attraktivt å jobbe for din virksomhet? Hva kan du som arbeidsgiver TILBY arbeidstaker?

I vår rolle som rekrutteringsrådgivere bistår vi virksomheten i prosessen fra a til å – slik at våre kunder kan fokusere på egen kjernevirksomhet!

– Vi jobber aktivt med å fremskaffe gode kandidater til din bedrift. Det handler om å fremheve bedriftens fordeler og hva den tilbyr, like mye som det å finne selve kandidaten.

Sigmund Høye, daglig leder Veksthuset Personal AS FOTO: CoreCom

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Kommentar

Svært positive svar

En nylig gjennomført kunde- og medarbeiderundersøkelse ga svært oppløftende resultater og viser at Veksthuset Personal sine tjenester gir høy samfunnsverdi både for bedriftseiere og arbeidstakere.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.