Rekrutterer for Semine

Veksthuset Personal AS signerer rammeavtale med AI selskapet Semine.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Veksthuset Personal AS har inngått rekrutteringsavtale med Semine AS. Avtalen inkluderer rekruttering til ulike IT-stillinger, samt ulike ledende funksjoner. 

Semine er en AI-plattform som automatiserer regnskap ved hjelp av kunstig intelligens. Selskapet er et av de hurtigst voksende startups i Norden, og en av finalistene til årets Nordic Startup Awards i kategorien beste AI-startup. Bedriftens utviklingssenter ligger i Kristiansand, mens deres leveransesenter er i Oslo.

 

Sigmund Høye
Sigmund S. Høye. Foto:CoreCom

– Vi har opparbeidet en spesialistkompetanse innen IT-rekruttering, som er mye av bakgrunnen for denne avtalen. Vår kompetanse på IT-rekruttering kombinert med vår solide erfaring med rekrutteringsprosesser innen tyngre stillinger, gjør at jeg føler meg trygg på vår avtale med Semine vil bli et verdiskapende samarbeid, sier daglig leder i Veksthuset Personal AS, Sigmund S. Høye.

 

Les mer om Semine på semine.com.

Veksthuset Personal er allerede i gang med rekrutteringen av spennende stillinger til Semine. Se alle våre ledige IT stillinger her.

Ikke alle jobber lyses ut!

Har du kompetansen men finner ikke jobben du har lyst på? Ikke alle stillinger vi bemanner lyses ut i markedet. Lag en profil i dag slik at vi får mer informasjon om deg og kan koble deg opp mot potensielle arbeidsgivere. 

Flere blogger

Kommentar

Svært positive svar

En nylig gjennomført kunde- og medarbeiderundersøkelse ga svært oppløftende resultater og viser at Veksthuset Personal sine tjenester gir høy samfunnsverdi både for bedriftseiere og arbeidstakere.

Les mer