Rekrutterer for Semine

Veksthuset Personal AS signerer rammeavtale med AI selskapet Semine.

Del her

Facebook
LinkedIn

Veksthuset Personal AS har inngått rekrutteringsavtale med Semine AS. Avtalen inkluderer rekruttering til ulike IT-stillinger, samt ulike ledende funksjoner. 

Semine er en AI-plattform som automatiserer regnskap ved hjelp av kunstig intelligens. Selskapet er et av de hurtigst voksende startups i Norden, og en av finalistene til årets Nordic Startup Awards i kategorien beste AI-startup. Bedriftens utviklingssenter ligger i Kristiansand, mens deres leveransesenter er i Oslo.

 

Sigmund Høye
Sigmund S. Høye. Foto:CoreCom

– Vi har opparbeidet en spesialistkompetanse innen IT-rekruttering, som er mye av bakgrunnen for denne avtalen. Vår kompetanse på IT-rekruttering kombinert med vår solide erfaring med rekrutteringsprosesser innen tyngre stillinger, gjør at jeg føler meg trygg på vår avtale med Semine vil bli et verdiskapende samarbeid, sier daglig leder i Veksthuset Personal AS, Sigmund S. Høye.

 

Les mer om Semine på semine.com.

Veksthuset Personal er allerede i gang med rekrutteringen av spennende stillinger til Semine. Se alle våre ledige IT stillinger her.

Ikke alle jobber lyses ut!

Har du kompetansen men finner ikke jobben du har lyst på? Ikke alle stillinger vi bemanner lyses ut i markedet. Lag en profil i dag slik at vi får mer informasjon om deg og kan koble deg opp mot potensielle arbeidsgivere. 

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Våre rådgivere

Hils på Sølve

Sølve er seniorrådgiver og partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Sølve er sertifisert for bruk av testverktøyet Aon.

Les mer
Våre rådgivere

Ny rådgiver ansatt i Oslo

Vi har ansatt Amalie Estelle Valdes, 27 år, som ny rekrutteringsrådgiver i Oslo. Amalie er ansatt som et resultat av økt aktivitet for flere av våre eksisterende kunder, samt tilvekst av nye kunder.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.