Rekrutterer for Semine

Veksthuset Personal AS signerer rammeavtale med AI selskapet Semine.

Del her

Facebook
LinkedIn

Veksthuset Personal AS har inngått rekrutteringsavtale med Semine AS. Avtalen inkluderer rekruttering til ulike IT-stillinger, samt ulike ledende funksjoner. 

Semine er en AI-plattform som automatiserer regnskap ved hjelp av kunstig intelligens. Selskapet er et av de hurtigst voksende startups i Norden, og en av finalistene til årets Nordic Startup Awards i kategorien beste AI-startup. Bedriftens utviklingssenter ligger i Kristiansand, mens deres leveransesenter er i Oslo.

 

Sigmund Høye
Sigmund S. Høye. Foto:CoreCom

– Vi har opparbeidet en spesialistkompetanse innen IT-rekruttering, som er mye av bakgrunnen for denne avtalen. Vår kompetanse på IT-rekruttering kombinert med vår solide erfaring med rekrutteringsprosesser innen tyngre stillinger, gjør at jeg føler meg trygg på vår avtale med Semine vil bli et verdiskapende samarbeid, sier daglig leder i Veksthuset Personal AS, Sigmund S. Høye.

 

Les mer om Semine på semine.com.

Veksthuset Personal er allerede i gang med rekrutteringen av spennende stillinger til Semine. Se alle våre ledige IT stillinger her.

Ikke alle jobber lyses ut!

Har du kompetansen men finner ikke jobben du har lyst på? Ikke alle stillinger vi bemanner lyses ut i markedet. Lag en profil i dag slik at vi får mer informasjon om deg og kan koble deg opp mot potensielle arbeidsgivere. 

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips