Rekrutterer for Semine

Veksthuset Personal AS signerer rammeavtale med AI selskapet Semine.

Del her

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Veksthuset Personal AS har inngått rekrutteringsavtale med Semine AS. Avtalen inkluderer rekruttering til ulike IT-stillinger, samt ulike ledende funksjoner. 

Semine er en AI-plattform som automatiserer regnskap ved hjelp av kunstig intelligens. Selskapet er et av de hurtigst voksende startups i Norden, og en av finalistene til årets Nordic Startup Awards i kategorien beste AI-startup. Bedriftens utviklingssenter ligger i Kristiansand, mens deres leveransesenter er i Oslo.

 

Sigmund Høye
Sigmund S. Høye. Foto:CoreCom

– Vi har opparbeidet en spesialistkompetanse innen IT-rekruttering, som er mye av bakgrunnen for denne avtalen. Vår kompetanse på IT-rekruttering kombinert med vår solide erfaring med rekrutteringsprosesser innen tyngre stillinger, gjør at jeg føler meg trygg på vår avtale med Semine vil bli et verdiskapende samarbeid, sier daglig leder i Veksthuset Personal AS, Sigmund S. Høye.

 

Les mer om Semine på semine.com.

Veksthuset Personal er allerede i gang med rekrutteringen av spennende stillinger til Semine. Se alle våre ledige IT stillinger her.

Ikke alle jobber lyses ut!

Har du kompetansen men finner ikke jobben du har lyst på? Ikke alle stillinger vi bemanner lyses ut i markedet. Lag en profil i dag slik at vi får mer informasjon om deg og kan koble deg opp mot potensielle arbeidsgivere. 

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Kommentar

Hils på Gry

Jeg har jobbet i bemanningsbransjen siden 2007, og vært ansatt i Veksthuset Personal siden 2015.

Les mer
Kommentar

Midlertidige ansettelser

Den nye regjeringen har signalisert et nytt regelverk for midlertidige ansettelser. Eksakt hvordan det nye regelverket vil bli er foreløpig uklart, men høyst sannsynlig vil det bli en innstramming i reglene for midlertidige ansettelser på generelt grunnlag.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.