a man in a suit standing in front of a screen.

Rammeavtale med Veidekke

Veksthuset Personal AS har inngått rammeavtale med Norges største entreprenør – Veidekke. Avtalen strekker seg ut 2025 med opsjon på ytterligere to år.

Del her

Facebook
LinkedIn

Avtale med Veidekke

Avtalen innebærer både innleie, utleie og rekrutteringstjenester og forventes å bli en av de mest omfattende samarbeidsavtalene Veksthuset Personal AS har inngått.

Veidekke


Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

– Veksthuset Personal AS har samarbeidet med Veidekke over flere år. Det hittil største samarbeidet fant sted under utbyggingen av E6 i Hedmark.

Samarbeidsavtalen som nå er inngått er i tråd med vår strategi om å levere helhetlige HR tjenester.

I klartekst betyr dette et samarbeid på innleie, utleie og rekrutteringstjenester.

Vi er stolte av avtalen med Norges største entreprenør, og har økt vår interne kapasitet for å levere effektive og treffsikre løsninger for Veidekke i tiden fremover.

a man in a suit standing in front of a wall.
Sigmund Høye, daglig leder Veksthuset Personal AS FOTO: CoreCom

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

To forretningsfolk som fremmer bærekraftig arbeidskultur ved å håndhilse på et kontor.
Nyheter

Siste nytt om arbeidsmarkedet

Arbeidsledigheten er fortsatt lav, men den forventes å øke. Det er fortsatt høyt press på arbeidsmarkedet og vanskelig å rekruttere. Det er derfor viktig å jobbe med god bedriftskultur og å forebygge turnover blant de ansatte.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips