Rammeavtale med Veidekke

Veksthuset Personal AS har inngått rammeavtale med Norges største entreprenør – Veidekke. Avtalen strekker seg ut 2025 med opsjon på ytterligere to år.

Del her

Facebook
LinkedIn

Avtale med Veidekke

Avtalen innebærer både innleie, utleie og rekrutteringstjenester og forventes å bli en av de mest omfattende samarbeidsavtalene Veksthuset Personal AS har inngått.

Veidekke


Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

– Veksthuset Personal AS har samarbeidet med Veidekke over flere år. Det hittil største samarbeidet fant sted under utbyggingen av E6 i Hedmark.

Samarbeidsavtalen som nå er inngått er i tråd med vår strategi om å levere helhetlige HR tjenester.

I klartekst betyr dette et samarbeid på innleie, utleie og rekrutteringstjenester.

Vi er stolte av avtalen med Norges største entreprenør, og har økt vår interne kapasitet for å levere effektive og treffsikre løsninger for Veidekke i tiden fremover.

Sigmund Høye, daglig leder Veksthuset Personal AS FOTO: CoreCom

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Jobbsøkertips

Hvordan få drømmejobben

Det finnes helt klart tiltak som kan øke dine sjanser til å nå målet om drømmejobben. Veksthuset Personal AS har 5 tips som øker dine sjanser

Les mer
Våre rådgivere

Hils på Sølve

Sølve er seniorrådgiver og partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Sølve er sertifisert for bruk av testverktøyet Aon.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.