om KUNDEN

R3 Entreprenør AS

R3 Entreprenør er en del av Norsk Gjenvinning konsernet. De er en av de største enhetene i Norge innenfor miljørådgivning, riving, miljøsanering, betongsaging og kjerneboring. Selskapet er en nasjonal aktør med 110 ansatte og en årlig omsetning på rundt 225 millioner kroner. R3 Entreprenør utfører prosjekter over hele landet og er representert med hovedkontor i Oslo, samt avdelinger i Drammen, Rudshøgda og Trondheim. 

Tett samarbeid gir raske leveranser

Randi Stensby

Kundeforholdet mellom Veksthuset Personal og R3 Entreprenør begynte for noen år siden, og har hovedsakelig bestått av bemanning. Vi bistår med deres ulike prosjekter i hele innlandet innenfor rivning og rydding.

Vår leveranse

Flere av de vi har hatt i jobb hos R3 entreprenør over lengre tid har blitt fast ansatte. Vårt hovedfokus har vært at de har det riktige utstyret, det vil si klær/vernesko samt HMS kort. I tillegg til at vi sørger for at de har de «riktige» kompetente folkene til å utføre arbeidet.

Vi mottar alltid en tilbakemelding om medarbeiderne våre etter endt prosjekt. Dersom utfordringer av ulik art, tas dette umiddelbart og ryddes opp i dersom det skulle være et behov. Dette bidrar til trygge rammer, samtidig som at alle parter involvert i prosessen blir fornøyde.

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips