om oss

Veksthuset Personal AS

Veksthuset Personal er et personalselskap med bred kompetanse. Våre spesialiserte seniorrådgivere jobber for å styrke din verdiskaping gjennom våre HR tjenester, samtidig som vi bidrar til å sikre en meningsfull arbeidshverdag for mennesker.

Effektive spesialister til ditt behov

Våre rådgivere har solid erfaring fra levering til ulike bransjer og stillinger. Vår erfaring gjør oss til trygge rådgivere, da vi har omfattende kunnskap om hvordan man kobler sammen bedriftens forventninger med den ansattes kompetanse. En viktig del av vår verdikjede er våre digitale systemer, som bidrar til effektive og veldokumenterte prosesser. Våre annonsesystemer er innovative og treffsikre – til din fortjeneste.

Les mer om våre kjernetjenester

Fra kontorer i Oslo, Innlandet og Midt-Norge leverer vi effektive HR tjenester for bedrifter i alle størrelser over hele landet.

Kundeorientert tilnærming

Veksthusets fortrinn er vår kundeorientering. Vi er fleksible og løsningsorienterte og evner å skape dynamiske prosesser som sikrer effektivitet.

Vi har tro på sterke relasjoner og mange av våre kunder har vi hatt over flere år. Desto bedre vi kjenner din virksomhet, desto bedre jobb gjør vi for deg!

Vi motiveres av å løse utfordringer og å skape positive opplevelser for våre kunder, og de ansatte vi formidler. Kombinert med vår gjennomarbeidede metodikk, integritet og solide forretningsforståelse erfarer vi at våre kunder ser på våre tjenester som verdiskapende

Våre verdier

Våre verdier som selskap er en viktig del av vår identitet – av vår grunnmur. Disse er:

  • Menneskeorienterte
  • Effektive
  • Pålitelige
  • Innovative

Vår viktigste verdi er at vi er menneskeorienterte. Dette betyr at vi har mennesket i fokus og er opptatt av relasjoner og tillit.

Vi er effektive. Vår kompetanse gjør at vi evner å skape dynamiske prosesser som sikrer effektivitet.

Vi er pålitelige. Kombinasjonen av våre dokumenterte prosesser, vår integritet og våre kvalitetssystemer gjør oss til trygge rådgivere. Vi har blant annet kvalitetsstempelet Revidert arbeidsgiver via NHO Service.

Vi er innovative. Vi utvikler oss kontinuerlig – i takt med kundenes behov.

Forretningsidé og visjon:

Visjon: Vi skal forme morgendagens HR tjenester

Forretningsidé:
Vi støtter ledere i virksomheter med rekruttering, bemanning og øvrige personaltjenester på en måte som styrker deres verdiskaping, samtidig som vi bidrar til en meningsfull arbeidshverdag for mennesker.

Forretningside og visjon

Visjon: Vi skal forme morgendagens HR tjenester

Forretningsidé:
Vi støtter ledere i virksomheter med rekruttering, bemanning og øvrige personaltjenester på en måte som styrker deres verdiskaping, samtidig som vi bidrar til en meningsfull arbeidshverdag for mennesker.

Kvalitet

Veksthuset Personal AS er opptatt av å være en trygg samarbeidspartner for både kunder og ansatte vi formidler. Overordnet har vi et eget styringssystem for HMS og kvalitetssikring.


For rekruttering har vi:


For bemanning er vi:

Samfunnsansvar

Veksthuset Personal AS har som en av våre verdier at vi er menneskeorienterte. Dette betyr at vi har mennesket i fokus og er opptatt av relasjoner og tillit. Det å være aktiv innen idrett kan være en fantastisk arena for å skape relasjoner og tillit til andre, kombinert med å oppleve mestring og samhandling med andre.

Likhetstrekkene til hva som er viktige egenskaper å lære seg til arbeidslivet er mange. Dette er hovedgrunnen til at vi er aktiv samarbeidspartner til ulike idrettsklubber.

Elverum Håndball

Veksthuset Personal AS har vært en betydelig samarbeidspartner til Elverum håndball i mange år. Norges beste herrehåndballag har vunnet sluttspillet i en årrekke og har i flere år vært eneste norske herreklubb med deltakelse i Champions League. Klubben har publikumsrekorden for innendørsidrett i Norge med 12 377 tilskuere i Håkons hall på Lillehammer. 

Vi støtter både herrelaget, et damelag i positiv utvikling og en stor yngresavdeling, som løpende dyrker frem nye talenter. Klubben har i tillegg bygget opp et meget profesjonelt nettverk for samarbeidspartnere.

Nytt for sesongen 2022/2023 er at vi samarbeider om to nye, digitale kampanjer. Den første lanseres høsten 2022. Les mer om kampanjen her.

Storhamar Hockey

Klubben har vært en av Norges beste klubber i en årrekke. Laget har blitt Norgesmestere en rekke ganger og bidrar sterkt til å sette idrettsbyen Hamar på kartet. Vårt engasjement omhandler i tillegg en egen storebror/storesøsterordning, hvor det trekkes ut to gratisbilletter til hver kamp.

Vålerenga Fotball Elite

Vi er samarbeidspartner til Vålerenga Fotball Elite fra 2022. Vålerenga er en klubb med stolt og lang historie, og klubben er en bastion i norsk fotball med Klanen i spissen. Klubben holder til på Initility Arena og har et stort og profesjonelt sponsornettverk. Les mer om klubben her

Elverum fotball

Elverum fotball er en stor fotballklubb med ca 1200 medlemmer. Klubben gir barn og unge en flott arena for lek, mestring og aktivisering.

Nordbygda håndball

Nordbygda håndball er en håndballklubb i Løten kommune i Innlandet. Klubben har lang historie og er en flott arena for lek, mestring og aktivitet for barn og unge.