omoss
Spill av video om omoss

Fra kontorer i Oslo, Innlandet og Midt-Norge leverer vi effektive HR tjenester for bedrifter i alle størrelser over hele landet.

Kundeorientert tilnærming

Veksthusets fortrinn er vår kundeorientering. Vi er fleksible og løsningsorienterte og evner å skape dynamiske prosesser som sikrer effektivitet.

Vi har tro på sterke relasjoner og mange av våre kunder har vi hatt over flere år. Desto bedre vi kjenner din virksomhet, desto bedre jobb gjør vi for deg!

Vi motiveres av å løse utfordringer og å skape positive opplevelser for våre kunder, og de ansatte vi formidler. Kombinert med vår gjennomarbeidede metodikk, integritet og solide forretningsforståelse erfarer vi at våre kunder ser på våre tjenester som verdiskapende

om oss

Veksthuset Personal AS

Veksthuset Personal er et personalselskap med bred kompetanse. Våre spesialiserte seniorrådgivere jobber for å styrke din verdiskaping gjennom våre HR tjenester, samtidig som vi bidrar til å sikre en meningsfull arbeidshverdag for mennesker.

Effektive spesialister til ditt behov

Våre rådgivere har solid erfaring fra levering til ulike bransjer og stillinger. Vår erfaring gjør oss til trygge rådgivere, da vi har omfattende kunnskap om hvordan man kobler sammen bedriftens forventninger med den ansattes kompetanse. En viktig del av vår verdikjede er våre digitale systemer, som bidrar til effektive og veldokumenterte prosesser. Våre annonsesystemer er innovative og treffsikre – til din fortjeneste.

Les mer om våre kjernetjenester

Våre verdier

Våre verdier som selskap er en viktig del av vår identitet – av vår grunnmur. Disse er:

  • Menneskeorienterte
  • Effektive
  • Pålitelige
  • Innovative

Vår viktigste verdi er at vi er menneskeorienterte. Dette betyr at vi har mennesket i fokus og er opptatt av relasjoner og tillit.

Vi er effektive. Vår kompetanse gjør at vi evner å skape dynamiske prosesser som sikrer effektivitet.

Vi er pålitelige. Kombinasjonen av våre dokumenterte prosesser, vår integritet og våre kvalitetssystemer gjør oss til trygge rådgivere. Vi har blant annet kvalitetsstempelet Revidert arbeidsgiver via NHO Service.

Vi er innovative. Vi utvikler oss kontinuerlig – i takt med kundenes behov.