oljerigg

jobb på plattform

On / Offshore

Vår on-/offshoreavdeling er en totalleverandør innen bemanning til olje- og gassbransjen. Vi har fast avtale med selskaper vi har samarbeidet med over flere år. Jobber du for vår on/offshore avdeling er du sikret ordnede arbeidsforhold som følger våre kunders tariff.

Du blir fast ansatt hos oss og får egen kontaktperson, som blant annet organiserer reiser til og fra jobb og alt annet praktisk rundt arbeidsforholdet.

Våre ansatte sier vi er flinke på service, pålitelighet og oppfølging, og mange av våre ansatte har jobbet for oss i flere år.

Kim Heggelund

Seniorrådgiver ON/Offshore
+47 41 46 30 09

Vi søker ofte:

Ikke alle jobber lyses ut!

Har du kompetansen men finner ikke jobben du har lyst på? Ikke alle stillinger vi bemanner lyses ut i markedet. Lag en profil i dag slik at vi får mer informasjon om deg og kan koble deg opp mot potensielle arbeidsgivere. 

oljearbeider

3 grunner til å velge Veksthuset

Hvert år er det over 80 000 mennesker som jobber via bemanningsbransjen, over 40 % av disse kommer fra arbeidsledighet. Nesten 20% kommer rett fra skolebenken. Enten du er tidlig i karrieren eller godt i gang, kan vi gi deg mange muligheter og fordeler du kanskje ikke har tenkt på. Vi har seriøse og solide oppdragsgivere på vår kundeliste.

Tett oppfølging

Tett oppfølging handler om å ha en fast kontaktperson, og den gjensidige respekten dere i mellom.

Vi ønsker en god relasjon med deg, og ønsker å hjelpe deg slik at arbeidshverdagen blir så enkel som mulig. Vi er tilgjengelig for deg da du har behov for det.

Kompetanse

Vi kan gi deg verdifull og bred erfaring. Det å jobbe hos ulike selskaper kan gi deg en unik bransjeerfaring som er nyttig videre.

Prøv ut jobbmuligheter. Dersom du ikke er helt sikker på hva du vil gjøre videre i karrieren din, kan vi gi deg mulighet til å prøve ut forskjellige retninger, samtidig som du unngår hull i CV-en din

Gode referanser

Noen ganger er det smart å ta på seg et midlertidig oppdrag. Dette gir deg en stor fordel dersom det dukker opp en fast stilling i selskapet eller i bransjen.

Du kan knytte kontakter som kan være gull verdt i fremtiden. Gode referanser og attester er viktige for videre karriere. Har du gjort et godt inntrykk hos en oppdragsgiver, kan dette gi deg en fordel når du søker «drømmejobben»