to damer på veksthuset står og smiler

Nytenkende rekruttering: Optimaliser resultatene med målrettet search og tett oppfølging

Del her

Facebook
LinkedIn

Arbeidsmarkedet er i endring. Nå handler det om å tilpasse seg med smart bruk av søk/search. 

Det moderne arbeidsmarkedet er i stadig endring, drevet av teknologiske fremskritt, sosiale medier og nye trender. Det er viktig for rekrutteringsbyråer å holde tritt med disse forandringene, spesielt når det gjelder å finne de rette kandidatene for jobbmuligheter. I dagens landskap er det ikke bare kandidatene som søker jobb, men også arbeidsgiverne som søker de beste talentene. 

Kandidattilfang 

Ved vår rekruttering setter vi fokus på å tilby effektiv søking og grundig behandling av søknader. Den tradisjonelle søknadsprosessen har blitt utfordret av en ny virkelighet der potensielle kandidater ofte viser interesse først etter å ha blitt direkte kontaktet for en spesifikk stilling. Derfor har vi justert vår rekrutteringsstrategi for å imøtekomme disse endringene og sikre at kandidatene passer perfekt til stillingene vi tilbyr. 

Utadrettet kontakt mot kandidater 

Våre researchere engasjerer seg aktivt i vår omfattende kandidatdatabase og utnytter effektivt plattformer som LinkedIn for å identifisere passende kandidater. I tillegg benytter vi målrettet headhunting for å nå ut til de mest kvalifiserte personene. Denne helhetlige tilnærmingen gir oss muligheten til å koble potensielle kandidater til aktuelle stillinger på en mer presis måte. Ved å bruke varierte verktøy og metoder har vi et konkurransefortrinn når det gjelder å finne talenter som kanskje ikke er tilgjengelige gjennom tradisjonelle søknadsprosesser. 

Ukentlige statusmøter med kunde 

Men det stopper ikke der. Vi tror på nærhet og god kommunikasjon. Derfor arrangerer vi ukentlige statusmøter med våre researchere, rådgivere og kunder. Disse møtene gir oss en sjanse til å gi regelmessige oppdateringer om rekrutteringsprosessene, opprettholde en tett dialog med kunden og kandidatene, og sikre høy kvalitet gjennom hele samarbeidet. 

Moderne rekrutteringspartner 

Så hvis du leter etter en rekrutteringspartner som ikke bare er oppdatert på de nyeste metodene, men også prioriterer tett samarbeid og dedikert oppfølging, da er vi her for å hjelpe deg. La oss sammen finne de riktige menneskene for din bedrift, og skape suksesshistorier i det moderne arbeidsmarkedet!  

Les mer om vår rekrutteringstjeneste her

 

 

to damer på veksthuset står og smiler

Våre to researchere, klare til å finne de ansatte du trenger

Kontakt oss i dag

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

To forretningsfolk som fremmer bærekraftig arbeidskultur ved å håndhilse på et kontor.
Nyheter

Siste nytt om arbeidsmarkedet

Arbeidsledigheten er fortsatt lav, men den forventes å øke. Det er fortsatt høyt press på arbeidsmarkedet og vanskelig å rekruttere. Det er derfor viktig å jobbe med god bedriftskultur og å forebygge turnover blant de ansatte.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips