Her er vår nyansatte digitale markedsfører

Vi har ansatt Erica Wollertsen Eide som digital markedsfører i Veksthuset Personal AS. Ansettelsen er en følge av vår økte satsning på digital markedsføring. Erica vil fra hovedkontoret i Elverum jobbe for digital synlighet for hele selskapet.

Del her

Facebook
LinkedIn

Vi har ansatt Erica Eide som digital markedsfører fra 1.august. Hun skal jobbe deltid i kombinasjon med studier innen serviceledelse og markedsføring på høyskolen på Rena.

Ansettelsen er basert på av at vi ønsker økt, jevnlig aktivitet på sosiale medier, og vi ønsker å få frem mer om alle de ansatte vi har i jobb.

Forventningen er at dette vil gi oss økt digital synlighet og gi et større tilfang av kandidater for våre kunder; både på bemanning og rekruttering.

Erica er 21 år og bor i Elverum med samboer og hund. Hun har erfaring innen rekruttering, markedsføring og HR rådgivning fra offentlig sektor der hun også tok sitt fagbrev innen kontor- og administrasjonsfaget. Tidligere har hun også arbeidet som salgsmedarbeider, og som vekter i sikkerhetsbransjen.

Jeg er en blid stå på jente med et mindset som sier at ingenting er umulig, det tar bare litt lenger tid. Jeg er resultatorientert og blir raskt nysgjerrig og engasjert. Jeg finner det givende å lage planer og strategier på hvordan jeg kan nå de målene som er satt. 

Erica Eide Digital Markedsfører FOTO: CoreCom

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Inspirasjon

Er din bedrift inkluderende?

Inkludering på arbeidsplassen er viktig for å skape et positivt og produktivt arbeidsmiljø for alle ansatte. Det innebærer å legge til rette for at alle ansatte, uansett bakgrunn, føler seg verdsatt og inkludert i arbeidsmiljøet.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips