Ny rådgiver ansatt i Oslo

Vi har ansatt Amalie Estelle Valdes, 27 år, som ny rekrutteringsrådgiver i Oslo. Amalie er ansatt som et resultat av økt aktivitet for flere av våre eksisterende kunder, samt tilvekst av nye kunder.

Del her

Facebook
LinkedIn

Veksthuset Personal ser en klar økning i behovet for rekrutteringstjenester. Stadig flere bedrifter har behov for profesjonell bistand til å anskaffe ny kompetanse.

Det er innen rekruttering vår nye rådgiver Amalie vil ha hovedfokus, og spesielt innen bransjene økonomi/regnskap, samt IT.

Amalie har 1,5 års erfaring fra bemanning og rekruttering, og er i sluttfasen av en bachelor i HR og personalledelse. Hun har tidligere også jobbet med kundeservice og salg.  

Hennes kompetanse og erfaring gjør at hun går direkte inn som en bidragsyter i vår virksomhet, og gir oss umiddelbart økt kapasitet. Amalie jobber tett med vår seniorrådgiver Sølve Hogner Aarflot fra vår Oslo-avdeling.

Amalie er entusiastisk, utadvendt og resultatorientert, og vi er veldig glad for at hun nå er en del av Veksthuset Personal AS.

Velkommen til oss!

Har du behov for rekrutteringsbistand i Oslo? Ta kontakt med Amalie på tlf 46707720.

Amalie Estelle Valdes

– Som person er jeg glad, effektiv og hardtarbeidende, og sier sjeldent nei til en utfordring.

Jeg gleder meg masse til å være med på utviklingen videre og få bli bedre kjent med teamet, samtidig som jeg får økt min kompetanse og prøvd meg ut i en ny arena.

Amalie Estelle Valdes, rådgiver IT Veksthuset Personal AS FOTO: CoreCom

Ta kontakt med Veksthuset Personal

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Inspirasjon jobbsøker

Tømrer, et aktivt yrke

Veksthuset Personal AS har rekruttert mange tømrere og kommer til å rekruttere enda flere fremover. Vi har rekruttert tømrere til faste stillinger for flere av våre kunder, samt tømrere på bemanning

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.