a woman in a white shirt standing in front of a window.

Ny rådgiver ansatt i Oslo

Vi har ansatt Amalie Estelle Valdes, 27 år, som ny rekrutteringsrådgiver i Oslo. Amalie er ansatt som et resultat av økt aktivitet for flere av våre eksisterende kunder, samt tilvekst av nye kunder.

Del her

Facebook
LinkedIn

Veksthuset Personal ser en klar økning i behovet for rekrutteringstjenester. Stadig flere bedrifter har behov for profesjonell bistand til å anskaffe ny kompetanse.

Det er innen rekruttering vår nye rådgiver Amalie vil ha hovedfokus, og spesielt innen bransjene økonomi/regnskap, samt IT.

Amalie har 1,5 års erfaring fra bemanning og rekruttering, og er i sluttfasen av en bachelor i HR og personalledelse. Hun har tidligere også jobbet med kundeservice og salg.  

Hennes kompetanse og erfaring gjør at hun går direkte inn som en bidragsyter i vår virksomhet, og gir oss umiddelbart økt kapasitet. Amalie jobber tett med vår seniorrådgiver Sølve Hogner Aarflot fra vår Oslo-avdeling.

Amalie er entusiastisk, utadvendt og resultatorientert, og vi er veldig glad for at hun nå er en del av Veksthuset Personal AS.

Velkommen til oss!

Har du behov for rekrutteringsbistand i Oslo? Ta kontakt med Amalie på tlf 46707720.

Amalie Estelle Valdes

– Som person er jeg glad, effektiv og hardtarbeidende, og sier sjeldent nei til en utfordring.

Jeg gleder meg masse til å være med på utviklingen videre og få bli bedre kjent med teamet, samtidig som jeg får økt min kompetanse og prøvd meg ut i en ny arena.

a woman in a white shirt and black pants.
Amalie Estelle Valdes, rådgiver IT Veksthuset Personal AS FOTO: CoreCom

Ta kontakt med Veksthuset Personal

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

To forretningsfolk som fremmer bærekraftig arbeidskultur ved å håndhilse på et kontor.
Nyheter

Siste nytt om arbeidsmarkedet

Arbeidsledigheten er fortsatt lav, men den forventes å øke. Det er fortsatt høyt press på arbeidsmarkedet og vanskelig å rekruttere. Det er derfor viktig å jobbe med god bedriftskultur og å forebygge turnover blant de ansatte.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips