Uttalelse fra kunden

«Jeg har vært veldig fornøyd med samarbeidet mellom Svevia og Geir Bjerke Myreng hos Veksthuset, og oppfølgingen jeg har fått fra Geir i jakten på gode medarbeidere. Geir evner å lytte til hva vi søker og trenger, og er alltid ute etter å finne den «rette» for oss. Oppfølgingen fra Geir sin side er upåklagelig: Selv om undertegnende her kanskje kan være vanskelig å nå, er alltid Geir «på»! Når det gjelder oppfølging fra Geir på mannskap vi har innleid, så virker det på meg at disse også er veldig fornøyde med oppfølgingen de får og måten de blir håndtert på. Jeg kan ikke annet enn å si at vi er fornøyde med tjenesten Veksthuset og Geir leverer til oss.» - John Moen, Prosjektleder i Svevia Norge AS

om KUNDEN

Svevia

Svevia Norge AS er spesialist på infrastruktur og å bygge, drifte og vedlikeholde veier. De er ledende på drift og vedlikehold, og ett av de største anleggsfirmaene i Sverige. Svevia finnes på over 100 steder i Sverige og Norge, med rundt 2000 medarbeidere på jobb hver eneste dag.

Rett ressurs for kontinuerlig drift

Geir Bjerke Myreng

Vi har levert ressurser i henhold til etterspurt arbeidskraft; noe direkte rekruttering og noe på innleie på prosjekter og i sesong.

Vår leveranse

Svevia tok første gang kontakt med Veksthuset Personal for å få hjelp til å finne rette personer til stillingene som operativ leder og arbeidsleder. For Svevia har Veksthuset levert prosjektingeniør, operativ leder, arbeidsleder og kontormedarbeider. I tillegg har vi bistått med å fylle roller som søppelplukkere og folk til vedlikehold av veg og grøfter.

Vi har levert ressurser i henhold til etterspurt arbeidskraft; noe direkte rekruttering og noe på innleie på prosjekter og i sesong.

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips