Samarbeidet

På bakgrunn av kraftig økning i aktivitet og produksjon har RingAlmAS hatt økt behov for ansettelser. De tok derfor kontakt med oss i Veksthuset for å finne de rette kandidatene for å fylle de nye stillingene.

om KUNDEN

RingAlm AS avd. Nordkisa

RingAlm As jobber med treproduksjon av trelast og trebaserte produkter. De har lang erfaring innenfor dette området og har vokst til å bli et lite konsern. I 2016 ble Södra sin produksjonsvirksomhet kjøpt opp på Romerike. Anlegget på Hauerseter er et av de nyeste og mest moderne sagbrukene i Norge, og vil forbruke ca. 110 000 m3 tømmer årlig. RingAlm AS planlegger en kraftig økning i aktivitet og produksjon på sagbruket på Hauerseter i 2022. 

Rask vekst ga behov for fast rekrutterings- og bemanningspartner

Randi Stensby

Relasjonen bærer preg av et godt samarbeid og tett dialog, hvor vi opplever at vi forstår og anerkjenner behovene til RingAlm på en effektiv måte. Prosessen har bestått av annonseringer og intervjuer, hvor oppdraget har inkludert både bemanning og rekrutteringsløsninger.

Vår leveranse

Vi har bistått med rekruttering og bemanning der behovet er stort, særlig innenfor truck-kjøring, operatører, hjullastere og mekanikere. Både til faste, men også til midlertidige stillinger. 

Vi er samtidig i dialog med å ansette flere i administrasjonen, samt rekruttering av driftsleder.

Vi takker for et langt og godt samarbeid hittil og ser frem til enda flere år sammen med RingAlm.

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips