Uttalelse fra kunden

“Oj! Design har benyttet Veksthuset Personal til rekruttering av en rekke funksjoner. Veksthuset Personal har både rekruttert for fast ansettelse, men også for å innleie i perioder. Veksthuset Personal er vår foretrukne aktør på rekruttering av personell som finnes i regionen. Vår kontaktperson forstår vårt behov og vet hvilken kategori mennesker vi er ute etter. Prosessen er ryddig og oversiktlig.” - Øystein Engen, Daglig leder

om KUNDEN

Oj! Design & Interiør

Oj! Design er et interiør- og arkitektfirma som tilbyr egne, innovative designkonsepter til alt fra privatboliger, fritidseiendommer og næringsbygg. De er i dag en av de ledene innenfor hyttedesign, og er derfor i ekstrem vekst.

Ansettelse av riktig medarbeider

ansatt på veksthuset

Gry Matsen

For Oj! har vi vært både samarbeids- og sparringspartner når det gjelder forretningsforståelse og kompetanse.

Vår leveranse

Veksthuset Personal har bistått med HR-tjenester og –strategi, og vi har over en lengre periode rekruttert nye ansatte slik at Oj! har kunnet fokusere på vekst og utvikling av bedriften. Oppdraget består også i ekstra bemanning i perioder med høy oppdragsmengde. 

For å gi kunden gode medarbeidere, er det nødvendig at vi foretar grundige seleksjonsprosesser. Samtidig har vi bistått med bemanning i kortere perioder, hvor det har vært behov for effektive og kompetente mennesker under hektiske perioder. 

Videre har vi bistått med gode ansettelsesavtaler for kunden, samtidig som vi annonserer ulike stillinger for dem. Dette har ført til at Oj! Design har hatt en trygg og god relasjon med oss.

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips