uttalelse fra kunden

«I Veksthuset har de god innsikt i hvordan vi jobber og forstår våre behov. Vi har jobbet tett i prosessen med å finne de rette personene og veksthuset har levert gode kompetente folk til oss i denne prosessen. De er en profesjonell samarbeidspartner innen rekrutering og bemanning. Gjennom tett samarbeid og dialog opplever vi at Veksthuset har en god forståelse for våre utfordringer og behov.» - Morten Bjøntegaard, daglig leder

om KUNDEN

Arealtek

Arealtek AS er et rådgivende ingeniørfirma innen arealplanlegging og kommunalteknisk planlegging. De tilbyr det meste innen rådgivning, planlegging og prosjektledelse innen VVA. I tillegg jobber de med 3D-visualisering, utfører støyberegninger og kan bistå med utarbeidelse av reguleringsplaner og i planprosesser generelt. Arealtek AS har sentral godkjenning innen VVA. 

Profesjonelle prosesser gjør at vi finner dyktige fagfolk

Geir Bjerke Myreng

Vi i Veksthuset opplever resultatet av kundeforholdet som meget bra. Vi kjenner kunden godt og vet at kvalitet er viktig kombinert med profesjonelle prosesserer for å finne dyktige fagfolk.

Kandidater som er ansatt via oss er veldig fornøyde med å bli ansatt i Arealtek AS, og gir tilbakemeldinger om at det er et selskap som er profesjonelle og tar godt vare på sine medarbeidere.

Vår leveranse

Samarbeidet mellom Veksthuset og Arealtek har vart helt siden oppstarten av selskapet og bærer preg av tett dialog. Inngående kunnskap om selskapet gjør at vi gjennomfører treffsikre komplette ansettelsesprosesser.

Arealtek har i dag mange ansatte som er rekruttert via oss. Noen av de fagfolkene er: tekniske tegnere, VVA-ingeniører, VA-ingeniører og vegingeniører.

Vi takker for et langt og godt samarbeid hittil og ser frem til enda flere år sammen med Arealtek.

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips