Kamilla Rose Klausen

Kamilla Rose Klausen ny ansatt i Trondheim

Fra januar 2023 er vi glade for å ha styrket bemanningen på lønn og økonomi ved ansettelsen av Kamilla Rose Klausen på vår avdeling i Trondheim.

Del her

Facebook
LinkedIn

Økt kapasitet

Veksthuset Personal AS bemanner olje- og gasskunder og denne sektoren har hatt kraftig vekst i 2022, og forventningene for 2023 er ytterligere vekst. I november økte vi vår bemanning ved ansettelsen av HR koordinator Stine R. Liamo, og fra januar 2023 er vi glade for å ha styrket bemanningen på lønn og økonomi ved ansettelsen av Kamilla Rose Klausen.

Vår nyansatte på backoffice økonomi

Kamilla Rose Klausen er 31 år og har jobbet som nestleder med personalansvar i 3 år, og er også nyutdannet fra fagskole innen lønn og personal. Fra før har hun også en bachelor i kommunikasjon i arbeidslivet, samt en master innen kulturstudier.

Kamilla er sulten på å lære nye ting og har høye ambisjoner. Hun trives med en hektisk arbeidshverdag og er optimistisk av natur.

Kamilla er allerede godt i gang med lønnsarbeid og -kontroll, og er allerede blitt implementert i vår dyktige on/offshore avdeling i Trondheim.

oljerigg
Avdelingen vår i Trondheim er spesialister på rekruttering og bemanning til On- og Offshore bransjen.

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Inspirasjon

Er din bedrift inkluderende?

Inkludering på arbeidsplassen er viktig for å skape et positivt og produktivt arbeidsmiljø for alle ansatte. Det innebærer å legge til rette for at alle ansatte, uansett bakgrunn, føler seg verdsatt og inkludert i arbeidsmiljøet.

Les mer
Nyttige råd jobbsøker

Å forberede seg til intervju

Å forberede seg til intervju er avgjørende for å yte best mulig på et aktuelt intervju. En god forberedelse gjør at du fremstår som interessert. For deg som søker jobb har vi noen enkle steg du kan gjøre for å sikre at du er best mulig forberedt til det store møtet.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips