a blue background with a black and green logo.

ilico og Veksthuset Personal inngår partnerskap for å styrke HR-tjenestene

Partnerskapet vil bringe sammen de to selskapenes omfattende ekspertise og erfaring for å tilby kundene enda bedre HR-tjenester og -løsninger.

Del her

Facebook
LinkedIn

Selskapene

Veksthuset Personal AS og HR rådgivningsselskapet Ilico AS har inngått partnerskap. Veksthuset Personal har hovedkontor i Elverum med avdelingskontorer i Oslo, Trondheim, Hamar og Otta.
ilico AS har kontorer på Fornebu og jobber i dag med kunder over hele Østlandsområdet.

Omfattende ekspertise

Partnerskapet vil bringe sammen de to selskapenes omfattende ekspertise og erfaring for å tilby kundene enda bedre HR-tjenester og -løsninger.
Veksthuset Personal AS, har spesialisert seg på å levere skreddersydde rekruttering- og bemanningstjenester til kunder over hele Østlandet, Ilico AS er på sin side, et konsulentfirma som tilbyr en rekke HR-tjenester som omfatter alt fra generell HR – bistand til lederutvikling og strategisk HR-rådgivning.
 

HR-tjenester

Som en del av partnerskapet vil Veksthuset Personal AS integrere ilico AS sine HR-tjenester i deres portefølje, og tilby kundene deres en bredere og mer omfattende pakke av HR-tjenester. Samtidig vil ilico AS ha tilgang til Veksthuset Personal AS sin omfattende kundebase og nettverk, som vil gi dem muligheten til å nå ut til flere potensielle kunder.

a woman wearing glasses and a black sweater.

Daglig leder Ilico AS

+47 994 511 01

Ilico

– Vi er glade for å inngå dette partnerskapet med Veksthuset Personal AS.

Deres erfaring innen rekruttering- og bemanningstjenester og vår ekspertise innen HR vil skape en unik kombinasjon som vil kunne gi kundene enda bedre HR-tjenester og -løsninger

– Kine Ljone Skogaas, Ilico AS

a man sitting in a chair with a smile on his face.

Daglig leder

+47 91 84 29 26

Veksthuset Personal

– Vi ser frem til å samarbeide med ilico AS for å kunne tilby våre kunder en større og mer omfattende portefølje av HR-tjenester.

Sammen vil vi kunne hjelpe bedrifter med å løse sine HR-utfordringer på en enda bedre måte.»

– Sigmund Høye

Partnerskapet vil tre i kraft umiddelbart, og begge selskapene ser frem til å kunne tilby enda bedre HR-tjenester til sine kunder.

Les mer om Ilico her

Les mer om Veksthuset Personal her.

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips