Christian

Hvorfor velge Veksthuset?

Hvert år er det over 80 000 mennesker som jobber via bransjen, 40 % av disse kommer fra arbeidsledighet.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Enten du er tidlig i karrieren eller godt i gang, kan vi gi deg mange muligheter og fordeler du kanskje ikke har tenkt på. Vi har seriøse og solide oppdragsgivere er på vår kundeliste.

Tett oppfølging

Tett oppfølging handler om å ha en fast kontaktperson, og den gjensidige respekten dere i mellom. Vi ønsker en god relasjon med deg, og ønsker å hjelpe deg slik at arbeidshverdagen blir så enkel som mulig. Vi er tilgjengelig for deg da du har behov for det.

Les mer om Veksthuset her


Kompetansebygging

Vi kan gi deg verdifull og bred erfaring. Det å jobbe hos ulike selskaper kan gi deg en unik bransjeerfaring som er nyttig videre

Prøv ut jobbmuligheter. Dersom du ikke er helt sikker på hva du vil gjøre videre i karrieren din, kan vi gi deg mulighet til å prøve ut forskjellige retninger, samtidig som du unngår hull i CV-en din

Se ledig stillinger her


Gode referanser/bygge relasjoner

Noen ganger er det slik at den eneste muligheten for å få jobb innenfor et selskap eller en bransje som du har lyst til å jobbe innen, er ved å ta på seg et midlertidig oppdrag. Dette gir deg en stor fordel dersom det dukker opp en fast stilling i selskapet eller i bransjen.

Knytte kontakter. Du kan knytte kontakter som kan være gull verdt i fremtiden. Gode referanser og attester er viktige for videre karriere. Har du gjort et godt inntrykk hos en oppdragsgiver, kan dette gi deg en fordel når du søker «drømmejobben»

Ikke alle jobber lyses ut!

Har du kompetansen men finner ikke jobben du har lyst på? Ikke alle stillinger vi bemanner lyses ut i markedet. Lag en profil i dag slik at vi får mer informasjon om deg og kan koble deg opp mot potensielle arbeidsgivere. 

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Kommentar

Rekruttering – et aktivt arbeid

En rekrutteringsprosess kan være så mangt. Det kan være en kort prat med en bekjent, som siden viser seg å bli en dyktig ansatt. Eller det kan være en omfattende utvelgelsesprosess som tar lang tid.

Les mer
Kommentar

Svært positive svar

En nylig gjennomført kunde- og medarbeiderundersøkelse ga svært oppløftende resultater og viser at Veksthuset Personal sine tjenester gir høy samfunnsverdi både for bedriftseiere og arbeidstakere.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.