Hils på Sølve

Sølve er seniorrådgiver og partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Sølve er sertifisert for bruk av testverktøyet Aon.

Del her

Facebook
LinkedIn

Erfaring
Jeg er Senior Rådgiver / Partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Jeg er sertifisert for bruk av testverktøy for personlighets- og evnetestene til Aon. Som person er jeg engasjert og positiv. Vil si jeg er en god menneskekjenner. Før jeg startet i Veksthuset drev jeg egne selskaper. Har utdannelse innenfor økonomi fra BI og har god forretningsforståelse.

Se kundereferanser her

Jeg trives best når:
Jeg trives i et hektisk miljø. Liker at det er mange oppgaver og et miljø hvor alle jobber sammen for å finne de beste løsningene for både kunder og kandidater.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:
Trives med å jobbe med å finne kvalifiserte kandidater innenfor en rekke fagområder. Men har hatt mye fokus innenfor økonomi, regnskap samt bygg og anlegg.

 

 

– Som person er jeg effektiv, rolig og strukturert. Jeg har et godt humør, og er lett å samarbeide med.

Geir Bjerke Myreng

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Våre rådgivere

Ny rådgiver ansatt i Oslo

Vi har ansatt Amalie Estelle Valdes, 27 år, som ny rekrutteringsrådgiver i Oslo. Amalie er ansatt som et resultat av økt aktivitet for flere av våre eksisterende kunder, samt tilvekst av nye kunder.

Les mer
Kommentar

Meget fornøyde kunder

Undersøkelsen blant våre kunder resulterte i en bekreftelse på at vi leverer bemannings- og rekrutteringstjenester på et meget høyt nivå.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.