Hils på Randi

Jeg har vært ansatt i Veksthuset Personal AS siden sommeren 2015 med Hamar som kontorsted.

Del her

Facebook
LinkedIn

Med kunder og medarbeidere spredd over hele Innlandet blir hverdagen både variert og innholdsrik.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg begynte i bemannings- og rekrutteringsbransjen i april 1999 og har siden den gang utviklet og opprettholdt mange og gode relasjoner til mange bedrifter, samarbeidspartnere og øvrige kontakter i bla Innlandet. 11 års ledererfaring med ansvar for personal, salg, budsjett og resultat. Erfaring fra oppbemanning så vel som nedbemanning av egne, tidligere avdelinger.

Erfaring

Med lang fartstid og erfaring, har jeg opparbeidet meg kunnskap til ulike typer bransjer og stillingskategorier. Jeg er sertifisert for bruk av testverktøy for personlighets- og evnetester. Erfaring også fra anbudsskriving og kontrakthåndtering med større konsern og kommuner samt fylke. «Ryddejobb» i form av bedrift/avdelinger som har behov for en ny start har erfaringsmessig vært inspirerende og interessant å igangsette og også lede.

Noen av kundene er;

Jeg har hatt gleden av å jobbe med kunder opp gjennom tiden; små som store. For å nevnte noen kunder jeg har hatt eller har samarbeid med kan jeg bla nevne Moelven Byggmodul, R3 Entreprenør, Nortransport AS, Mattilsynet, Scanpole, Mjøsgrønt, Strand Unikorn, Orkla, Bruynzeel Storage Systems AS, Ragn-Sells AS, Hedmark Trafikk, Veidekke, Envirom

Se våre kundereferanser her

– Trivselen er desidert best når det koker og «alt» skal løses på en gang. Se kollegaer /ansatte lykkes med noe de selv har jobbet med og for er alltid gøy!

Randi Stensby Seniorrådgiver Elverum FOTO: CoreCom

Jeg har svært høy stressterskel og arbeidskapasitet, jobber strukturert og målrettet. Jeg evner å se løsninger og muligheter slik at resultatet kan bli best mulig. Godt humør, takhøyde og inkludering setter jeg veldig pris på

Her finner du alle våre rådgivere

 

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Kommentar

Meget fornøyde kunder

Undersøkelsen blant våre kunder resulterte i en bekreftelse på at vi leverer bemannings- og rekrutteringstjenester på et meget høyt nivå.

Les mer
Våre vikarer

Hils på Markus

Markus har vært ansatt gjennom Veksthuset Personal AS i flere perioder de siste årene. Dette er hans inntrykk av Veksthuset som arbeidsgiver.

Les mer
Kommentar

Meget fornøyde ansatte i jobb

Vi har gjennomført en medarbeiderundersøkelse for våre utleide ansatte siste halvår. Resultatene er svært positive og er en bekreftelse på at vi blir ansett som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver innen bemanning.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.