a woman sitting at a desk with her hand on her chin.

Hils på Randi

Jeg har vært ansatt i Veksthuset Personal AS siden sommeren 2015 med Hamar som kontorsted.

Del her

Facebook
LinkedIn

Med kunder og medarbeidere spredd over hele Innlandet blir hverdagen både variert og innholdsrik.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg begynte i bemannings- og rekrutteringsbransjen i april 1999 og har siden den gang utviklet og opprettholdt mange og gode relasjoner til mange bedrifter, samarbeidspartnere og øvrige kontakter i bla Innlandet. 11 års ledererfaring med ansvar for personal, salg, budsjett og resultat. Erfaring fra oppbemanning så vel som nedbemanning av egne, tidligere avdelinger.

Erfaring

Med lang fartstid og erfaring, har jeg opparbeidet meg kunnskap til ulike typer bransjer og stillingskategorier. Jeg er sertifisert for bruk av testverktøy for personlighets- og evnetester. Erfaring også fra anbudsskriving og kontrakthåndtering med større konsern og kommuner samt fylke. «Ryddejobb» i form av bedrift/avdelinger som har behov for en ny start har erfaringsmessig vært inspirerende og interessant å igangsette og også lede.

a woman standing in front of a poster.

Noen av kundene er;

Jeg har hatt gleden av å jobbe med kunder opp gjennom tiden; små som store. For å nevnte noen kunder jeg har hatt eller har samarbeid med kan jeg bla nevne Moelven Byggmodul, R3 Entreprenør, Nortransport AS, Mattilsynet, Scanpole, Mjøsgrønt, Strand Unikorn, Orkla, Bruynzeel Storage Systems AS, Ragn-Sells AS, Hedmark Trafikk, Veidekke, Envirom

Se våre kundereferanser her

– Trivselen er desidert best når det koker og «alt» skal løses på en gang. Se kollegaer /ansatte lykkes med noe de selv har jobbet med og for er alltid gøy!

a woman sitting at a table with her hand on her chin.
Randi Stensby Seniorrådgiver Elverum FOTO: CoreCom

Jeg har svært høy stressterskel og arbeidskapasitet, jobber strukturert og målrettet. Jeg evner å se løsninger og muligheter slik at resultatet kan bli best mulig. Godt humør, takhøyde og inkludering setter jeg veldig pris på

Her finner du alle våre rådgivere

 

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

To forretningsfolk som fremmer bærekraftig arbeidskultur ved å håndhilse på et kontor.
Nyheter

Siste nytt om arbeidsmarkedet

Arbeidsledigheten er fortsatt lav, men den forventes å øke. Det er fortsatt høyt press på arbeidsmarkedet og vanskelig å rekruttere. Det er derfor viktig å jobbe med god bedriftskultur og å forebygge turnover blant de ansatte.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips