Hils på Maria

Vi har ansatt Maria Amundsen som Backoffice / Digital markedsfører. Maria er ansatt på deltid, da hun studerer til bachelor i organisasjonspsykologi, HR og ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Del her

Facebook
LinkedIn

Vi ønsker Maria hjertelig velkommen!

Veksthuset Personal har en klar strategi om å øke den digitale markedsføringen av vår virksomhet og våre tjenester, og ansettelsen av Maria gir økt arbeidskapasitet på dette området.  

Hennes kompetanse innen HR kombinert med erfaring på sosiale medier gjør at vi ser resultater raskt. Maria bistår også innen backofficefunksjoner, som et resultat at vår økte aktivitet innen alle våre forretningsområder; rekruttering, bemanning og strategisk HR.

– Jeg er en engasjert, nysgjerrig og imøtekommende person. Jeg trives aller best når jeg har mulighet til å lære, samtidig som jeg trives med gode kolleger og en hektisk arbeidshverdag som utviklingsarena.  

Maria Amundsen

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Våre rådgivere

Hils på Sølve

Sølve er seniorrådgiver og partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Sølve er sertifisert for bruk av testverktøyet Aon.

Les mer
Våre rådgivere

Ny rådgiver ansatt i Oslo

Vi har ansatt Amalie Estelle Valdes, 27 år, som ny rekrutteringsrådgiver i Oslo. Amalie er ansatt som et resultat av økt aktivitet for flere av våre eksisterende kunder, samt tilvekst av nye kunder.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.