Hils på Geir

Geir har vært ansatt i Veksthuset siden 2006, og vært i bransjen siden 2000. Jeg trives best når jeg løser utfordringer for kundene mine, og vi har et godt samarbeid.

Del her

Facebook
LinkedIn

Erfaring
Jeg har jobbet innen salg, rådgivning, rekruttering og personalledelse siden 1996. Jeg jobber mot de fleste bransjer. Har spesielt jobbet mye mot ingeniører, arkitekter og lederstillinger samt bygg og anlegg, industri og IT. Jeg har over 20 års erfaring fra bransjen.

Noen av kundene jeg jobber med er Amundrud VVS AS, YC rør AS, Martin M.Bakken AS, Arealtek AS, Duett AS, Hallås AS, Moelven AS, AS Jømna Brug, Svevia Norge AS og Meca. Så jeg jobber med et relativt bredt spekter av bransjer.

Se kundereferanser her

Jeg trives best når:
Jeg trives best når jeg løser utfordringer for kundene mine, og vi har et godt samarbeid. Jeg jobber best med trivelige kolleger, samarbeidspartnere og kunder. Jeg stiller alltid med godt humør og en positiv innstilling.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:
Alt innen rekruttering, bemanning og HR

 

– Som person er jeg effektiv, rolig og strukturert. Jeg har et godt humør, og er lett å samarbeide med.

Geir Bjerke Myreng

Motta vårt nyhetsbrev

Få dypere forklaringer, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.

Flere blogger

Våre rådgivere

Hils på Sølve

Sølve er seniorrådgiver og partner i Veksthuset og har jobbet her siden 2006. Sølve er sertifisert for bruk av testverktøyet Aon.

Les mer
Våre rådgivere

Ny rådgiver ansatt i Oslo

Vi har ansatt Amalie Estelle Valdes, 27 år, som ny rekrutteringsrådgiver i Oslo. Amalie er ansatt som et resultat av økt aktivitet for flere av våre eksisterende kunder, samt tilvekst av nye kunder.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Motta vårt nyhetsbrev og få dypere innsikt, ekslusive tilbud og invitasjoner til faglig oppdateringer innen din bransje.