Hils på Geir

Geir har vært ansatt i Veksthuset siden 2006, og vært i bransjen siden 2000. Jeg trives best når jeg løser utfordringer for kundene mine, og vi har et godt samarbeid.

Del her

Facebook
LinkedIn

Erfaring
Jeg har jobbet innen salg, rådgivning, rekruttering og personalledelse siden 1996. Jeg jobber mot de fleste bransjer. Har spesielt jobbet mye mot ingeniører, arkitekter og lederstillinger samt bygg og anlegg, industri og IT. Jeg har over 20 års erfaring fra bransjen.

Noen av kundene jeg jobber med er Amundrud VVS AS, YC rør AS, Martin M.Bakken AS, Arealtek AS, Duett AS, Hallås AS, Moelven AS, AS Jømna Brug, Svevia Norge AS og Meca. Så jeg jobber med et relativt bredt spekter av bransjer.

Se kundereferanser her

Jeg trives best når:
Jeg trives best når jeg løser utfordringer for kundene mine, og vi har et godt samarbeid. Jeg jobber best med trivelige kolleger, samarbeidspartnere og kunder. Jeg stiller alltid med godt humør og en positiv innstilling.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:
Alt innen rekruttering, bemanning og HR

 

– Som person er jeg effektiv, rolig og strukturert. Jeg har et godt humør, og er lett å samarbeide med.

Geir Bjerke Myreng

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips