Trives i jobben som anleggsgartner

Anders vil helt klart anbefale andre til å benytte Veksthuset Personal dersom du er på utkikk etter jobb.

Del her

Facebook
LinkedIn

Anders Heireng Knudsen er innleid som grunnarbeider hos Anleggsgartner Arnesen AS

Trivsel

Anders forteller at han trives godt med å jobbe mye ute i vær og vind, spesielt spennende å arbeide forskjellige steder. Han klipper og vedlikeholder plener fra svenskegrensen til Elverum, samt kongsvingerområdet og helt til Hamar (store områder). Dette gjør at jobben passer meg utmerket nevner Anders.

Forventninger

Forventningene til Anders var at det kom til å bli en del klipping, planting og annet vedlikehold som en grunnarbeider gjør. Positivt overrasket over hvor fleksibel arbeidsplassen er, at det er rom for å kunne styre arbeidsdagen mer selv så lenge jobben blir gjort på en god måte.

Anleggsgartner Arnesen AS

Vi har 45 ansatte i produksjon, pluss en liten administrasjon. Anleggsgartner Arnesen eies av Trond og Mari Arnesen, som også eier Elverum Hagesenter sammen.

Vi har hele tiden lærlinger, og flere av våre lærlinger er fortsatt i bedriften.

Typisk utført arbeidsoppgave

Typisk arbeidshverdag

En typisk arbeidshverdag for Anders er å kjøre dit han skal arbeide, sette ut skilt for å varsle at en arbeider både for trafikk og gående. Etter han er ferdig å vedlikeholde plen og planter med mer, kjører Anders til neste oppdrag. Her et det flere ting en må tenke på som anleggsgartner, dette kan være å klippe plen og/eller stelle blomster. Når slikt arbeid gjennomføres langs veien, må det tas hensyn til trafikkbilde og varsle med bruk av skilt. Dette er for at biler, syklister og gående tar hensyn. Det lønner seg dermed ofte å arbeide på kveld/natt når det er lite forbipasserende og trafikk.

Prosessen fra jobbsøker til ansettelse

Prosessen fra jeg søkte jobb til ansettelse gikk raskt, det tok omkring 3-4 dager fra søknad, intervju og til jobben ble min forteller Anders. Han ble holdt oppdatert gjennom hele prosessen og det var lav terskel for å stille spørsmål til rådgiver i prosessen, det er det enda forteller Anders.

Anbefaler du andre å benytte Veksthuset Personal til slike prosesser?

– Jeg vil helt klart anbefale andre til å benytte Veksthuset Personal dersom du er på utkikk etter jobb, ikke minst for å gjøre prosessen enklere for jobbsøker som kanskje ønsker en ny og spennende arbeidsplass.

Har du kompetansen men finner ikke jobben du har lyst på? Ikke alle stillinger vi bemanner lyses ut i markedet. Lag en profil i dag slik at vi får mer informasjon om deg og kan koble deg opp mot potensielle arbeidsgivere.

Se også ledige stillinger

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Inspirasjon

Er din bedrift inkluderende?

Inkludering på arbeidsplassen er viktig for å skape et positivt og produktivt arbeidsmiljø for alle ansatte. Det innebærer å legge til rette for at alle ansatte, uansett bakgrunn, føler seg verdsatt og inkludert i arbeidsmiljøet.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips