En profesjonell rekruttering

En vellykket ansettelse kan bidra til å øke virksomhetens konkurransefortrinn. En rekrutteringsprosess skal sørge for at ansettelsen er i tråd med oppdragsgivers nåværende, samt fremtidige behov.

Del her

Facebook
LinkedIn

– Ved å benytte en profesjonell samarbeidspartner på rekruttering sikrer virksomheten en prosess som tilpasses oppdragsgivers ønsker og forventninger. Man får en sparringpartner som bidrar til å se nye innfallsvinkler og løsninger, som øker sannsynligheten for å finne de rette kandidatene og oppnå en vellykket ansettelse.

Sigmund Høye, daglig leder Veksthuset Personal AS FOTO: CoreCom

Rekrutteringsprosessen

Kravspesifikasjon

En grunnleggende del av en vellykket rekrutteringsprosess er forarbeidet. Vi sette oss grundig inn i oppdragsgivers behov og forventninger. Vi innhenter informasjon om selskapet, rollen, bedriftskultur, og strategiske utfordringer i bransjen.

 

Profesjonell annonsering

Basert på kravspesifikasjonen utformer vi en stillingsannonse med mål om å treffe aktuelle kandidater. Vi gir deg rådgivning på hvilken annonsepakke som er best tilpasset ditt behov. Fellesnevneren er at annonsering er målrettet mot spesifikke målgrupper basert på kravspesifikasjon. 

 

 

Aktivt søk og effektiv søknadshåndtering

Det gir betydelig større effekt å kombinere målrettet annonsering med aktivt søk. Et aktivt søk kan innebære både aktivt søk i databaser og nettverk, samt headhunting av konkrete kandidater. Vi er vant med å være effektive, profesjonelle og diskrete i søkeprosessen. 

 

Intervju og referanser

Etter innledende samtaler utfører Veksthuset Personal dybdeintervjuer med kandidatene. Vi fokuserer på kombinasjonen av kompetanse og personlig egnethet vurdert mot kravspesifikasjonen. Videre undersøker vi referanser på selekterte kandidater. 

 

Kandidatpresentasjon

I samråd med oppdragsgiver screenes kandidatene ned til utvalgte finalekandidater. Oppdragsgiver mottar egen rapport på hver kandidat i forkant av fysisk møte, eller videomøte. I utvalgte prosesser presenterer kandidatene sin løsning på et forhåndsdefinert case i møte med oppdragsgiver. 

 

Kvalitetssikring

Vi er sertifisert i testverktøyene til Aon Assessment (tidligere C-ute) og Neo-Pi-R. Vi kan gjennomføre både personlighets- og evnetester. 
Vi tilbyr også kredittsjekk, politiattest etc etter forespørsel.

 

Endelig utvelgelse og ansettelse

Oppdragsgiver står for endelig utvelgelse med vår rådgiver som aktiv sparringpartner i prosessen.  Vi bistår med utforming av ansettelsesavtale etter forespørsel. 

 

Sigmund Høye

Daglig leder

+47 91 84 29 26

Jeg er opptatt av at folk skal trives på jobb, og bli sett og hørt. Jeg er analytisk som person og gjør grundige vurderinger før jeg tar beslutninger. Fokuset mitt er på effektivitet og utvikling kombinert med ryddighet og struktur. Veldig glad i, og opptatt av, å få mennesker til å lykkes – sammen.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:  

Brenner for arbeid innen strategi, personal og ledelse. Liker å være sparringpartner innen HR og rekruttering, samt strategi og forretningsutvikling.

Erfaring

Jeg har jobbet som rådgiver i Veksthuset Personal siden 2007 og ble daglig leder i 2021.

Jeg er utdannet innen økonomi og ledelse, og har noen års erfaring som controller før jeg begynte i Veksthuset Personal.  Jeg har bakgrunn som håndballspiller på elitenivå, samt flere år i styret til Elverum Håndball Herrer; både som markedsansvarlig og sportslig leder.

Min erfaring er i hovedsak knyttet opp mot personal og ledelse, samt solid forretningsforståelse innen mange ulike bransjer. Har også kompetanse og stor interesse for strategi og markedsføring. De seneste årene som rådgiver jobbet jeg bl.a. med selskaper som Veidekke, Gjermundshaug, Curida, Pelias, Martin M Bakken.

Jeg trives best når:  

Vi utvikler oss i felleskap. Trigges av å jobbe med forbedring og strategiske muligheter, kombinert med at alle er med og drar i samme retning.

 

Christian Amundsen

Christian Amundsen

Forretningsutvikler

+47 91 30 16 08

Jeg er grunder av Veksthuset personal som jeg startet opp i 2000. Som person er jeg engasjert, positiv og optimistisk. Ser på utfordringer som muligheter. Alle som er involvert med meg vet at jeg ofte har godt humør og trives med en uformell tone.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Utvikling, nyetableringer innenfor forretningsområder, finans og regnskap. Jeg har 30 års erfaring innenfor personal og ledelse.

Erfaring

Jeg har bred kompetanse inn salg og ledelse, etter 30 års erfaring besitter jeg et stort nettverk innenfor i flere ulike bransjer. Etter å ha vært ansatt som salgssjef hos Telenor Media og ett par andre selskaper startet jeg Veksthuset.  Har gjennom tidene vært med å grunde flere selskaper og har ansatt over 500 personer. Sitter og har sittet i flere styreverv. Min spisskompetanse ligger innenfor salg og nettverksbygging. Jeg får også med meg folk i riktig retning slik at ting skjer. Noen av de kundene jeg jobber og har jobbet med er, Optimera, Elkjøp, Søderberg & Partners, Intellitech, Semine, Telio og Norian Regnskap AS er noen av kundene jeg har jobber med innenfor bemanning og rekruttering.

Jeg trives best når:

Når det er mye å gjøre! Glad i utfordrende og komplekse oppgaver. Samtidig liker jeg å se mine kollegaer levere og trives.

ansatt på veksthuset

Gry Matsen

Seniorrådgiver Elverum

+47 95 05 57 84

Jeg har jobbet i bemanningsbransjen siden 2007, og vært ansatt i Veksthuset Personal siden 2015. Som person er jeg løsningsorientert, engasjert og har godt humør. Jeg trives i en hektisk arbeidshverdag og tar alle utfordringer på strak arm.

Disse utfordringene løser jeg gjerne:

Jeg jobber med bemanning, rekruttering innen alle bransjer. Samt vårt nye satsningsområde, som er medarbeiderundersøkelser/ samtaler, og HR-støtte.

Erfaring

Jeg har jobbet med bemanning og personal siden 2008, og har før den tid erfaring innen salg og service. Jeg jobber med alle typer bransjer. Noen av kundene er;

Veidekke Industri, Ringsaker Industriservice, Oj! Design, Marthinsen & Duvholt, Bakehuset Heba, Grilstad, Ragn-Sells, Gjermundshaug Anlegg

Jeg trives best når:

Jeg trives når det er høyt tempo, med mange forskjellige oppgaver som skal løses.

Det at vi har en miks av bemanning som må løses raskt og rekrutteringsoppdrag som er en lengre prosess. Gode kolleger som har høyt engasjement for den jobben vi gjør, gode og lange kunderelasjoner, samt glade og fornøyde medarbeidere, er det som gjør at jeg brenner for jobben min.

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips