Det går godt for mange

Vi er midt i en krise hvor mange sliter, men det finnes lyspunkter, det finnes bedrifter som gjør det bra.

Del her

Facebook
LinkedIn

Vi hører til stadighet om et arbeidsmarked som hersker av fortvilelse over permitteringer, oppsigelser og et konkursspøkelse som henger over flere bransjer. I tillegg settes det spørsmålstegn på hvordan fremtiden og arbeidsmarkedet vil se ut fremover.

Hvordan vil en arbeidshverdag bli etter at viruset har sluppet taket og vaksinasjonene er gjennomført? Hvordan vil et lederskap se ut; slik som tidligere eller videreføres endringene som er innført i forbindelse med pandemien med fortsatt avstandsledelse og teamsmøter?

Hva vil skje med idrettsarenaene hvor vi liker å tilbringe tid for å oppleve spenning og heie på «vårt» lag?

Lyspunkter i arbeidslivet

Midt i alle spørsmålene vi har om fremtiden og usikkerheten pandemien har gitt oss finnes det også lyspunkter. Lyspunkter også i arbeidslivet.

Les mer om Veksthuset her

Det er bransjer og bedrifter som går så det suser! Enkelte opplever «all time high» både økonomisk og ser muligheter for å måtte ansette flere for å holde tritt med etterspørselen i markedet.

For å imøtekomme etterspørselen ser mange et behov for å øke bemanningen sin enten midlertidig eller i nyopprettede, faste stillinger.

Les mer om HR-tjenester her


Bemanningskabalen

Vi i Veksthuset Personal er heldig å få møte disse bedriftene og er med hos flere av de i den daglige bemanningsplanleggingen deres. Sammen legger vi bemanningskabalen slik at den best mulig tilpasses både bedrift og medarbeider, med alle de ekstra hensyn som må tas nå i denne tiden.

Les mer om bemanning

veiarbeid

Mange selskap gjør lurt i å bruke tiden godt til å forberede seg på bemanningssituasjonen når oppturen kommer. 

Les mer om vår rekruttering

Vår arbeidshverdag består i å kartlegge stillingsinnhold og stillingskategori sammen med kunde for så å finne den medarbeideren som matcher kundens ønsker og behov med tanke på kvalifikasjoner, erfaring og egnethet.

Vi som bemanningsselskap har i flere år vært med å ansette medarbeidere til både midlertidige, midlertidige mot fast jobb og faste stillinger. Dette arbeidet fortsetter vi med fremover også; det finnes og vil fortsette å finnes jobber og kandidater til jobbene også i fremtiden.

Ikke alle jobber lyses ut!

Har du kompetansen men finner ikke jobben du har lyst på? Ikke alle stillinger vi bemanner lyses ut i markedet. Lag en profil i dag slik at vi får mer informasjon om deg og kan koble deg opp mot potensielle arbeidsgivere. 

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips