Uttalelse fra kunden

a black and white photo of a clock tower.

Prosessen sammen med Bakehuset Heba har vært meget god, hvor vi har hatt ryddige forhold med bestillere ved hver avdeling, og godt samarbeid. Bakehuset sørger for god opplæring av arbeidstakere, og Veksthuset har tett oppfølging av både kunde og medarbeider på at alt går etter planen. »

om KUNDEN

Bakehuset Heba

Heba er en forkortelse for Hedmarksbakeriet, og er i dag en del av Bakehuset. I Brumunddal produseres alt fra brød og bakervarer til julebakst og konditorvarer. De har over 1000 ansatte, og en egen transportavdeling som kjører varer ut til butikkene på nattestid.

Bemanningsbehov med flere løsninger

Ansatte kvinne i blå skjorte og svarte bukser på veksthuset.

Gry Matsen

Heba tok kontakt med oss i Veksthuset da de trengte ferievikarer i ekspedisjon/pakkeriet. Vi har også etter hvert bemannet bakeriet, transportavdelingen og renhold gjennom hele året.

Vår leveranse

Veksthuset har bistått med bemanning i korte og lange oppdrag, samt ved topper i ferier og sesong. Det er avgjørende for produksjonen med nok bemanning til enhver tid, derfor sørger Veksthuset for å alltid være tilgjengelig for bistand ved akutte behov som sykdom.

Fleksibel arbeidsgiver med fornøyde medarbeidere

Noen av våre kandidater har fått fast jobb hos Heba. Noen jobber der på sommeren for å dra sydover på vinteren, mens andre har andre jobber på dagtid og sper på inntekten med nattarbeid her. Fleksibilitet er viktig for mange, og med denne ordningen kan arbeidstaker velge å si nei til oppdrag om det av forskjellige grunner ikke passer.

Tett og godt samarbeid

Prosessen sammen med Bakehuset Heba har vært meget god, hvor vi har hatt ryddige forhold med bestillere ved hver avdeling, og godt samarbeid.

Bakehuset sørger for god opplæring av arbeidstakere, og Veksthuset har tett oppfølging av både kunde og medarbeider på at alt går etter planen.

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips