a man in a uniform standing in front of a computer.

Trives i jobben som resepsjonist

Anders Disen er innleid som resepsjonist hos European Helicopter Center AS

Del her

Facebook
LinkedIn

Anders trives i jobben som resepsjonist hos European Helicopter Center AS på bakgrunn av det gode miljøet, det er et lite arbeidsmiljø så en arbeider tett sammen med andre. Dette gjør at han blir godt kjent med kollegaer og studentene forteller Anders.

Forventninger

Anders var bevisst på at rekrutteringsprosessen fortsatt var i gang da han startet som elev på skolen, der blir dem nøye vurdert i ett helt år. Forventingene var ikke sky høye da det var totalt 25 søkere. Likevel hadde Anders en forventning om å komme godt inn i miljøet og deretter bli instruktør dersom han ble ansatt, noe han ble.

Typisk arbeidshverdag

Anders starter gjerne dagen med å kontrollere i et dataprogram, der sender han over en rapport som skal til økonomiavdelingen. Anders har også ansvar for å fylle fueltanken på 2000 liter, samt ordne internat til alle studentene. Besvarer også e-poster fra studentene med spørsmål dem lurer på nevner Anders.
I mai 2022 ble Anders instruktør innen helikopter, noe han synes er utrolig stas. Dette innebærer at han er ute og flyr helikopter, Anders holder også teoriundervisning for alle studentene. Ellers fungerer Anders som et støtteapparat for sine kollegaer når det er andre arbeidsoppgaver som må løses.

a helicopter sitting on top of an airport tarmac.

Hvordan var prosessen med Veksthuset?

Prosessen fra jobbsøker til ansettelse gikk over forventingene forteller Anders.n Jeg vil absolutt anbefale andre til å benytte Veksthuset Personal til slike prosesser, da han selv har god erfaring. Anders trekker frem den gode dialogen og oppfølgingen han har med sin rådgiver.

Les mer om kunden her:

Kontakt rådgiver her:

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

To forretningsfolk som fremmer bærekraftig arbeidskultur ved å håndhilse på et kontor.
Nyheter

Siste nytt om arbeidsmarkedet

Arbeidsledigheten er fortsatt lav, men den forventes å øke. Det er fortsatt høyt press på arbeidsmarkedet og vanskelig å rekruttere. Det er derfor viktig å jobbe med god bedriftskultur og å forebygge turnover blant de ansatte.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips