a woman in a white shirt standing in front of a window.

Rådgiver Amalie har blitt DNV sertifisert rekrutterer

Rådgiver Amalie Estelle Valdes går en bachelor i HR- og personalledelse. Innen rekruttering er det derfor høyst relevant å ta sertifiseringskurset gjennom Det Norske Veritas (DNV).

Del her

Facebook
LinkedIn

Kurset stiller ikke krav om at en må arbeide som rekrutterer, men i Amalie sitt tilfelle ønsket Veksthuset Personal å finansiere dette for å øke kompetansen til rådgiveren.

Oppfriskning

For rådgiver Amalie var kurset en oppfriskning, da hun kjente til det meste fra før. Kurset tar for seg hele rekrutteringsprosessen fra A – Å og benytter nyttige artikler for dybdelæring.


En får god innsikt i bruk av evnetester, samt personlighetstester og deres hensikt. Under caseoppgavene går Amalie i dybden på teorien og benytter dette i det praktiske arbeidet, noe som gir godt læringsutbytte.

Lover og regler er også en viktig del av arbeidet som gjennomføres, kurset tar derfor opp alle de relevante lovene og reglene en rekrutterer påvirkes av i det daglige arbeidet.

Egenskaper en sertifisert rekrutterer bør ha

Basert på Amalie sin erfaring fra arbeidslivet som rådgiver og som student i HR- og personalledelse, mener Amalie at det er viktig å være menneskeorientert. I samtale med kunder er det også en fordel å være utadvendt og nysgjerrig, her gjelder det også å være litt fremoverlent forteller Amalie. I denne bransjen er det til tider mange baller i luften, da gjelder det å være strukturert og god til å planlegge.

Godkjent

På slutten av kurset gjennomføres det en eksamen, denne testen tar en time og det er en ansatt fra Veritas AS som er til stede under hele testen. Resultatene en kan få er «bestått» eller «ikke bestått», Amalie fikk bestått og er dermed sertifisert rekrutterer i dag. Rådgiver Amalie kan nå fortsette det gode arbeidet med enda mer treffsikker rekruttering og enda bedre ivaretakelse av Veksthuset Personal AS sine kunder.

Har du behov for rekrutteringsbistand i Oslo? Ta kontakt med Amalie på tlf 46707720.

Amalie Estelle Valdes

– Jeg mener at det er viktig å være menneskeorientert. I samtale med kunder er det også en fordel å være utadvendt og nysgjerrig, her gjelder det også å være litt fremoverlent.

Jeg gleder meg masse til å få økt min kompetanse og sertifiseringen blir en viktig del av dette.

a woman in a white shirt and black pants.
Amalie Estelle Valdes, rådgiver IT Veksthuset Personal AS FOTO: CoreCom

Ta kontakt med Veksthuset Personal

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips