Er Årets Kollega 2022 fra din bedrift?

Elverum Håndball skal sammen med Veksthuset Personal kåre “Årets Kollega 2022". Vil du nominere en kollega du setter ekstra stor pris på?

Del her

Facebook
LinkedIn

I en virksomhet er vi ofte avhengige av hverandre for å levere kvalitet på produktene eller tjenestene, som ett håndball lag er vi avhengige av hverandre for å lykkes i kampen og for å nå de målene som er satt.

Vi gjennomfører denne kampanjen da vi som selskap har stort fokus på forbedret arbeidsmiljø, en smidigere arbeidshverdag, økt trivsel og lavere turnover.

Det er derfor naturlig å fremme de fantastiske menneskene som bidrar til nettopp dette!

Hva er en god kollega ?

En god kollega er ofte en som bidrar til å øke trivselen på arbeidsplassen. Å være en god kollega handler mye om å lytte og være omsorgsfull ovenfor andre.

En god kollega lar andre kollegaer skinne på jobb og bistår gjerne andre med å lykkes i arbeidet. Det kan også være små hverdagslige ting, som å komme med en varm kopp kaffe eller ved å spørre «hvordan har du det?». 

Har du en slik kollega?

Da ønsker vi at du nominerer han eller henne til Årets kollega 2022 for å vise at du setter ekstra stor pris på dem!

Vinneren av Årets kollega 2022 mottar et reisegavekort på 10 000kr! Den som nominerer, mottar selvsagt også en premie som innehar en verdi av 2 500kr på Sport 1!

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Nyttige råd jobbsøker

Har du en god heis-pitch?

En heis-pitch er en salgsbeskrivelse av deg selv som skal være kort og konsis. Du skal rekke å si hvem du er, hva du kan og hvor du vil.

Les mer

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips