a woman in an orange dress standing in front of purple flowers.

Isabella er «Årets Kollega»

Vi har gjennomført kåringen av «Årets Kollega». En hyllest til kollegaen som strekker seg litt ekstra for sine medarbeidere.

Del her

Facebook
LinkedIn

Bakgrunnen
Bakgrunnen for dette er at vi alle har en kollega som gjør det lille ekstra enten for enkeltpersoner, eller for arbeidsmiljøet som helhet. I samarbeid med Elverum Håndball har vi derfor avholt «Årets Kollega»

Denne personen er en som viser ekstra omsorg og lytter til sine kollegaer på arbeidsplassen, eller det kan være den personen som alltid har ekstra kapasitet og bistår med arbeidsoppgaver der det er behov. Det kan være «gladlaksen» som til enhver tid møter deg med et smil og påvirker arbeidsmiljøet i positiv forstand.

Hvorfor er personen viktig?
I Veksthuset Personal har de til enhver tid stort fokus på forbedret arbeidsmiljø, skape en smidig arbeidshverdag, øke trivselen på arbeidsplassen og redusere turnover. Og i dette arbeidet har kollegaene en svært sentral plass.

a woman holding a racket and tennis balls.

Årets Kollega

Den som kan smykke seg med tittelen «Årets Kollega» er ISABELLA BILLENGREN. Hun fikk hele 24 % av stemmene, og fikk tidlig en klar ledelse som holdt helt inn.

Isabella ble nominert av Tom og Ingrid Bagaas-Johansen. I nomineringsteksten skriver de:

«Isabella er daglig leder i EuroPadel og bruker mye av sin våkentid i padel hallen. I nomineringsteksten står det at sabella har på kort tid skapt et enormt engasjement for sporten Padel i Elverum. Med sin superenergiske og positive personlighet har hun skapt et unikt og sosialt samlingspunkt i hallen i Elverum. Dette er et sted hvor alle er velkomne, helt uavhengig av alder og fysisk form. Det er en arena hvor mennesker samles, spiller padel på alle nivåer, og ikke minst et sted man velger å stikke innom bare for å slappe av, ta en kaffe og slå av en prat. Isabella har alltid et smil på lur og legger ned en enorm innsats for å fremme folkehelse i Elverum – både fysisk og psykisk. På bakgrunn av dette, ønsker jeg å nominere denne hardtarbeidende «utypiske» Elverumsingen til årets kollega.»

Tom og Ingrid utdyper nomineringen med at de ser at Isabella legger ned en enorm arbeidsinnsats på EuroPadel, i tillegg til at hun har en personlighet som gjør at hun ser og samhandler med alle på en måte som er med på å skape et unikt sosialt miljø.

Videre forteller de at Isabella gjør terskelen for å begynne med padel veldig lav. Mange opplever fort mestring og sosial tilhørighet i padelhallen i Elverum – helt uavhengig av fysiske forutsetninger.

 

Vi gratulerer Isabella Billengren så mye som vinneren av «Årets Kollega» og hun vil motta et reisegavekort på 10 000 kr.

Kontakt oss i dag

Motta vårt nyhetsbrev

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips

Flere blogger

Veksthusets ekslusive

NYHETSBREV

Få relevante nyheter, hold deg oppdatert på nye regler og få nyttige tips